Kollégám koronavírussal kapcsolatban túl optimista?
az emberek 90%an atszalad. csak itt mindenki olyan hulye ebben az orszagban, hogy elhiszik amit a kormany mond.
Aki valaha covidos volt, de autobalesetben hal meg, az is covid aldozatnak szamit.
Ezek utan gondolkozzatok el mennyi a valos covid aldozat.
A 3. opció butaság, mivel aki daganatos, magas vérnyomásban szenved..stb..ezek nem az emberrel születtek.
Egyébként pedig igaza van, aki napi szinten tesz a testi-lelki egészségéért az nem lesz beteg.
Az idegeskedés, a stressz pedig rombolja az immunrendszer erősségét!!
1, első kézből cáfolom a baromságot, amit terjesztesz.
Nekem volt egy pozitív kollégám. A menyasszonya is az volt, és mivel a lány szüleinél laktak, nem akartak kockáztatni, hogy a 10 nap alatt megfertőzzék őket, ezért a hétvégi házban akarták tölteni (van rá lehetőség). Mindketten azonnal meghaltak, amikor egy barom kamiont előzve frontálisan ütközött velük. Egyikük sincs a listán.
De nincs ott a stroke-os szomszéd bácsi sem.
De ő maguk mondták valamelyik tájékoztatón, hogy akiben van/volt koronavírus, és meghal, akkor azt covidosként könyvelik el.
Kérdező, a leukémia az csak az egyik fajtája a ráknak. Itt nem volt felsorolva több, CSAK a leukémia, ergó, akkor ide nem sorolandó be a többi daganat. Nyelvtanilag így lenne helyes, ami mondani szeretnél: és a daganatos, különösen a leukémiások.
Nyelvtanilag az a mondat csak a leukémiásokra és a vele született betegekre vonatkozik!
Rajtam is csak átszaladt ugyanilyen életmóddal, sőt, én csak 20 éves vagyok..
Tüneteim: 39,5 fokos láz, hányás, köhögés, íz- és szagvesztés, erős levertség
Ennél több baj apukádat se érné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!