Mi történik akkor, ha már többet nem fogok leszületni? Honnan érezhetem ezt? Mi lesz velem akkor?
Az előttem hozzászólása inkább tetszik, mint a többi.
Honnan gondoljátok mindezt?
Csak a lelkünk emlékszik az előző életünkre,a tudatunk nem.(bár vannak akik állítják az ellenkezőjét)
A leked emlékszik,mert valószínűleg most jobb ember vagy mint előző életedben.
A léleknek mindaddig újabb és újabb fizikai testeket kell elfogadnia, és megszületni növényként állatként, emberként vagy akár félistenként, amíg el nem éri a végső tökéletességet. Ez különböző vallások szerint más és más lehet.
Hitem szerint a Krisnának végzett odaadó szolgálat az üdvözítő.
A tökéletesség elérése után a lélek visszakerül eredeti helyzetébe (örökkévaló, tudással és boldogsággal teljes) és a lelki világban örökké tartó kedvteléseket folytat Krisna társaságában.
[link] Erdemes megnezni.
Vasarnap estenkent a Nemet RTL-en van 19 oratol az "en elözö eletem" Ursula Demarmels iranyitasaval. Nagyon erdekes.
Tudtommal semmi. Eljutsz a Nirvánába, ahol már nem érdekel senki és semmi (na jó, érdekel, csak nem "hat meg"), és meghalsz. Ennyi. Furcsa filozófia, de akik egész életükben szenvedtek, azoknak valóságos megváltás lehetett (volna).
(Ha hiányosak az ismereteim, akkor elnézést kérek utólag is.)
(És igen: onnan fogod észrevenni, hogy már ez sem hat meg... Nyugodt derűvel konstatálod, és átadod magad sorsodnak, ami egyszer csak véget ér.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!