Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért érezhetem magam igy?...

Miért érezhetem magam igy? Talán előző életemben történt valami?

Figyelt kérdés
Sok helyem megfordultam már a világban. Évekig éltem külföldön. Furcsa módon sosem volt honvágyam. Valahogy rossz érzéssel tölt el ha hazajövök Magyarországra. Nem értem miért.
2010. júl. 30. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
mert szar ez az ország!
2010. júl. 30. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem meg az tölt el rossz érzéssel,hogy itt vagyok,és nem más országban,ahol jobb lehetne minden..De ez csak az utóbbi években van így.Való színű nálad azért van ez,mert külföldön jobban érezted magad.Ezek az érzések inkább a jelen életed beli tapasztalataidból adódnak,de elvileg persze lehet előző életbeli érzés is.De akkor szerintem jöttek volna emlékképek is az érzés mellé,abból az előző életből.
2010. júl. 30. 15:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Érdekes módon gyerekkorom óta érzem ezt mielőtt még bárhova is eljutottam volna. Mindig volt bennem egy olyan érzés, hogy nem ide tartozom.
2010. júl. 30. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ugyanigy érzek és valahogy eddig mindig olyan könnyen jutottam ki külföldre.
2010. júl. 31. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!