Érezhetem mások érzéseit? Kísérletezzek még ezzel?
Tegnap-teganapelőt megismertem egy lányt facebookon. Megtetszett, de még nem találkoztam vele személyesen. Este arra gondoltam, hogy erősen koncentrálok rá, akkor talán ... nem is tudom miért csináltam ezt, de feküdtem az ágyban elalvás előtt mozdulatlan a lányra gondolva és egyszer csak fájdalmat éreztem a gerincoszlopomnál derék tájt a vesék körül. pár percig éreztem ezt, aztán oldalra fordultam. most jön az izgalmas rész:
A csaj ezt írta ki ma facebookra:
Pici Zseby
Azt a román kuurva életbee :@-.-"
22 perce via 0.facebook.com · Tetszik ·
Ez 2 embernek tetszik.
Zsanett Török mi a baj?
19 perce · Tetszik
Pici Zseby Kuurvára fáj a gerincem meg a veséim :'( meg alszok b@zdmeg és rámrontanak :@
15 perce · Tetszik
Zsanett Török Kirontot rád?
8 perce · Tetszik
szóval ennyi a történet. szerintetek érdemes ezzel kísérleteznem?
Ha regisztrálsz erre az oldalra, itt "játszhatsz" olyat a többiekkel, hogy próbára teszed ezen képességeid.
Kérsz egy feladványt , mondjuk, kéred, hogy valakinek megtudhasd az "érzéseit", fizikai állapotáról tájékozódj, képzeletben.Így próbára teheted magad.
Nagyon érdekes a történeted!
Én is hasonlót tapasztalok,ha arra a fiúra gondolok,aki tetszik,csak nekem a hátamban van olyan fura érzés...bizsergés féle,de mégsem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!