Ha létezik reinkarnáció, akkor az nem lenne csodás dolog?
Hipnózissal megismerhetnénk a múltat, rekonstruálhatnánk olyan dolgokat, amik ma homályosak, pl. többet tudhatnánk Ehnaton fáraó koráról, bejárhatnánk Ahet-Aton városát a reinkarnálódott egyiptomiak által, megismerhetnénk Machu Picchu építőit, vagy megtudhatnánk hogyan néztek ki a dinoszauruszok, milyen volt az ordovíciumban előmászni a tengerből esténként, vagy akár megtapasztalhatnánk milyen a földön kívüli élet, hogyan kéne kommunikálni velük, volt-e élet a Marson, stb.
Annyi mindenre lehetne használni és annyira nyitottá tehetné a gondolkodást. Megtudhatnánk, hogy más lények hogyan tekintenek a világra. Ez annyira érdekes lenne.
Erről egyébként nem létezik könyv?
Egyébként lehet őrült vagyok, szóval ne legyetek nagyon szigorúak, de a kérdésemet a Tenger a tengerben c. könyv ihlette, ami az angolnáról szól és bár más a témája, engem folyóparton sétálva gyakran elfog az az érzés, hogy mennyire jó lenne besétálni a folyóba addig, amíg már teljesen ellep a víz, összekuporodni magzat pózba a fenéken, beburkolózni a törmelékekkel és elaludni.
Nekem nem tűnt emberi érzésnek, de mégis emberként képzelem magam oda. Ezért jutott ez eszembe, de valószínűleg csak hülye vagyok.
Igen, csodálatos dolog.
Az a probléma hogy az emberiség az ilyen képességeket háttérbe szorítja. (Pl. földönkívüliekkel való kommunikáció, telepátia,hipnózis...) Ha valaki mégis rájön hogyan képes rá és szóba hozza, a társadalom 80%-ának szemében "nem normális", "biztos hallucinál" stb. Sokan csak azt helyezik előtérbe, amit az iskolában, oktatásban tanulnak. Ennek a hatására sokan nem képesek megnyílni az ilyen dolgok felé, elkönyvelik magukban hogy ilyen nincs ("hiszem ha látom alapon).
De ha megtapasztalod saját magad, hihetetlen érzés, és rájössz hogy ezt a tudást egy oktatási intézményben sem hasonló helyen nem fogják tudni átadni. A saját magad által szerzett tudás semmihez sem fogható! :)
Diniszauruszok korában harmadik dimenziós szellem mára már régen végzett....
Fáraók kora?? Hát két ezer év alatt aki nem diplomázik egy dimenzióban, az sose fog.
Az ilyen élményeket nem a reinkarnációs fonál által kell előhozni.
Ha létezne, akkor az nem 'csodás', hanem 'valós' dolog lenne.
Csodák csak a nemtudóknak vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!