Létezik reinkarnáció?
Ha tudományos akarok lenni, akkor pszichiáterek foglalkoznak ezzel a pszichiátrián.
Ha áltudományos, akkor mély hipnózisban felszínre kerülhet sok minden az agyad zugaiból.
Én a pszichiáter-t javaslom.
Menj sürgősen, kezelésre van szükséged.
mire gondolsz? Keleti vallasokhoz fordulj
en is olyasmit erzek kerdesben amit #1 emlitett de az nem jo ut lenne
Mik a keleti vallasok?
hindiuzmus, taoizmus, buddhizmus, es hasonlok amik ezekhez kapcsolodnak
erdemes olvasnod
Bhagavad Gita - Vekerdi Jozsef
Tao tö King - Tökei Ferenc
Xy4
Én meg a következő életemben sem fogok hinni benne.
Ezt figyeld meg jól:
A kegyelmi ajándékok között ugyan különbségek vannak, de a Lélek ugyanaz. IKorinthus 12:4
["Biblia? Én ebben nem hiszek, köszi." lehet így érez valaki, de ne zárkózzon el senki a lehetséges igazságtól holmi tévképzetek miatt. Isten nem az fizikai, látható egyház hanem része az egyház szellemiségének. Mindenben van ezen a földön jó és rossz. Ezért ne zárkózzunk el semmiféle földi dolog elől, hanem hagyjuk, hogy építsen a jó oldala. (ha a jó oldalával építkezünk az a ház nem dől össze. Mert Isten a kőszikla amelyre bátran építhetünk.)]
Hálás vagyok az áldásért, amit kapni fogsz (lehet nem én vagyok a postás, de Istentől, aki nem a "postás", hanem a feladója az ajándékodnak). Hogy miért tudod megkapni? Jézus által lettél alkalmas rá. Ha úgy érzed nem jönnek, akkor gondoskodjon róla, hogy végre fogadd el, hogy a tiéd. Nem tudod kiérdemelni mert már a tiéd. Ha akarod, fogadd el. Ha nem, nem. Jézus az Út, az Élet és az Igazság.. János 14:6
[link] áldás
Kérlek szeretettel viseletek el felebarátaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!