Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szellemek vannak a szobámban?...

Szellemek vannak a szobámban? (SOS)

Figyelt kérdés
mindig amikor betakarózok, mindig ilyen lépkedő hangot hallok, nagyon félek....segítsetek!!!!!
2010. júl. 6. 19:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
2010. júl. 23. 18:36
 22/28 anonim ***** válasza:

Szia.

Hiszek neked. Azt ajánlom, hogy ezt hallgasd míg el nem alszol halkan, de kihangosítva!

http://www.youtube.com/watch?v=9ovyUPC0NNY&feature=PlayList&..

Nem kell hangosan, csak kellemesen, hogy ne zavarjon.

Tutira eltűnik ha szellem egy életre. Nyugtat is. :)

2010. júl. 23. 18:39
 23/28 Veky ***** válasza:
ne takarózz be!!!
2010. szept. 12. 22:52
 24/28 anonim ***** válasza:

Jo volt az üvegcserép:P visszafelé...

amugy ezek ellen max a betakarodzás és a villanynál alvás segít haq teheted ne legyél egyedül.lehet mert nagyon fogékony vagyok de én ezeket szoktam megoldani lehetőleg egyszerre de nem mindig meg.a háromból legalább egy!!ez a recept más nincs. a keresztet még nem próbáltam de nem biztos hogy az lelki nyugalmat biztosítani.mert itt másra nincs szükség.

ja meg van egy ilyen hogy a félelemért és az éneklésért egy része felelős az agyadnak.na én annyira bemeséltem magamnak az ilyen dolgokat hogy

2011. jan. 14. 03:28
 25/28 anonim ***** válasza:

megtanultam egyszerre félni és énekelni de ha te nem vagy nagyon akaratos akkor menni fog.de egy darabig biztosan

működik.

de amugy ja,akkor ne takarodz be:Pha csak akkor hallod(valamiért elküldte az előző felét )

2011. jan. 14. 03:30
 26/28 anonim ***** válasza:
2011. jan. 14. 13:36
 27/28 Veky ***** válasza:
Szerintem kapcsold ki a tévét! ;)
2011. júl. 29. 13:39
 28/28 MPeter7 válasza:

Szia!

Eléggé régi a beírás, nem tudom, megvan-e még az általad leírt jelenség, vagy közben "megoldódott".

Amennyiben létezik, akkor jelezd a mezossy (kukac) t-online (pont) hu címre. Érdekelnek az ilyesmi jelenségek, hátha többet megtudhatunk általuk a létezés miért és hogyanjának kérdéseiből.

Üdv,

Péter

2011. okt. 11. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!