Szellemek vannak a szobámban? (SOS)
Szia.
Hiszek neked. Azt ajánlom, hogy ezt hallgasd míg el nem alszol halkan, de kihangosítva!
http://www.youtube.com/watch?v=9ovyUPC0NNY&feature=PlayList&..
Nem kell hangosan, csak kellemesen, hogy ne zavarjon.
Tutira eltűnik ha szellem egy életre. Nyugtat is. :)
Jo volt az üvegcserép:P visszafelé...
amugy ezek ellen max a betakarodzás és a villanynál alvás segít haq teheted ne legyél egyedül.lehet mert nagyon fogékony vagyok de én ezeket szoktam megoldani lehetőleg egyszerre de nem mindig meg.a háromból legalább egy!!ez a recept más nincs. a keresztet még nem próbáltam de nem biztos hogy az lelki nyugalmat biztosítani.mert itt másra nincs szükség.
ja meg van egy ilyen hogy a félelemért és az éneklésért egy része felelős az agyadnak.na én annyira bemeséltem magamnak az ilyen dolgokat hogy
megtanultam egyszerre félni és énekelni de ha te nem vagy nagyon akaratos akkor menni fog.de egy darabig biztosan
működik.
de amugy ja,akkor ne takarodz be:Pha csak akkor hallod(valamiért elküldte az előző felét )
Szia!
Eléggé régi a beírás, nem tudom, megvan-e még az általad leírt jelenség, vagy közben "megoldódott".
Amennyiben létezik, akkor jelezd a mezossy (kukac) t-online (pont) hu címre. Érdekelnek az ilyesmi jelenségek, hátha többet megtudhatunk általuk a létezés miért és hogyanjának kérdéseiből.
Üdv,
Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!