Furcsa dolgok történnek a szobámban, szellemek vagy mi ez?
De eső sem volt mostanában, hogy ázott volna be? A falam meg kék, akkor kék cseppeknek kéne lennie nem? Már kezdek beparázni, nem tudom mit tegyek, az előbb miután beírtam a kérdést a gépem hülyült velem, nem ment az egér, a billentyűzet sem reagált.
Tudom azt hiszitek csak képzelődöm, de én már nem tudom mi van. Furcsa az egész. A posztereimet is már 2féle ragasztóval raktam fel, de akkor is leesnek pár nap után.
Én szerintem te alvajáró vagy régebben én is az voltam néha még ma is de nagyon ritkán a fehér csepp az tényleg azért lehet mert odaélveztél :) a poszterek lehet azért mert leszedted amikor alvajáró voltál és a tükröt is összekenhetted saját magad van ez így! és szerintem a gépek néha csinálnak ilyen marhaságokat és még egy ok az alvajárásra lehet azért jársz alva mert bemeséled magadnak az egészet és szinte már várod ezeket a
(furcsa) jelenségeket és magad megcsinálod!
Lány vagyok, ennyi fehér izé belőlem nem jöhet ki :D
Sosem voltam alvajáró, az gondolom feltűnt volna a családnak.
Ez a sámános, szellemvisszaküldős dolog viszont érdekes, lehet kéne keresnem egy ilyet aki felméri itt a terepet? Nekem az is érdekes hogy félig megépítették ezt a házat, beköltöztek aztán el is adták mielőtt még elkészült volna. Talán pont az ilyen dolgok miatt, mert az előző lakókkal is ez történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!