Furcsa dolgok történnek a szobámban, szellemek vagy mi ez?
Figyelt kérdés
Mióta ideköltöztünk hülyébbnél hülyébb dolgok történnek a házban, vagy csak én hülyültem meg? Ma reggel fehér cseppszerű foltokat találtam az ágyam és a tévé közötti részen, ami nem tudom hogy kerülhetett oda, mert semmilyen folyadék nincs a szobában. Van 2 nagy tükör a szekrényemen, időnként olyanok mintha valaki zsíros kézzel összekente volna. A posztereim pedig állandóan leesnek a falról 2 naponta újra kell ragasztanom őket. És vannak még rejtélyek, de egyelőre ezekre lennék kíváncsi, ti mit gondoltok?? Főleg azok a fehér cseppek... mégis honnan kerülhettek oda? Hozzátenném a szobámba nem jár senki mivel be szoktam zárni.2009. ápr. 6. 16:41
11/11 anonim válasza:
a fehér cseppfoltokra is biztos van magyarázat, a falad olyan, hogy nem ragad rá sok ragasztó, a tükör akárhogy maszatos lehet, a gép meg bármikor behülyülhet. szerintem ne kombinálj ennyire..:) ezek csak véletlenek, ne keresd köztük az összefüggést..:) talán túl sokat nézed a rejtélyek kalandorait? :)) ezek csak egyszerű szimpla dolgok, van rájuk magyarázat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!