Mit tegyek? Ezt már nem bírom:/ Léteznek szellemek, vagy csak képzelődöm? :OO
Szisztok! Én egy 13 éves lány vagyok... Már kb. 2éve látomásaim vannak... Anyuék nem hisznek a szellemekben.. de én és a nővérem hiszünk.. mert szoktunk látni olyanokat amiket nem nagyon szeretnénk. Előszőr a nővérem kezdett el parázni, akkor én még azt hittem, hogy ő a hülye.. meg minden. de utána kezdett egy kicsit hihetőbb lenni ez az egész rémálom.:/
a tesóm minden este látott ilyen árnyakat... 2hónap után már éjjel beszélt is velük. ezt persze elmesélte anyuéknak.. ők meg dilidokihoz akarták vinni, mert annyira parázott... egész nap csak azokról az emberekről beszélt... ezt szerencsére kinőtte... de most én vagyok abban a kórban.. és már énis kezdek parázni, hogy mi lesz ha hozzám is szólni fognak és én is ilyen depis leszek.. még szerencsére nem kezdtem el velük komunikálni... de énis szoktam őket látni. éjjel amikor felkelek, vagy nappal amikor rájuk gondolok akkor is valamikor, nekem az éjjel az olyan mint egy végtelen sötétség... a házunk úgy van meg csinálva, hogy (emeleten lakunk) egy nagyon hosszú folyósó köt össze minket az enyuékkal. az én szobám ajtaja mellett egyből jön a nővérem ajtaja... és tegnap amikor a nővérem elment a barátnőjéhez éjszakai csajos bulira, akkor egyedül voltam hátul... és egyszercsak olyan érzésem lett mintha valaki fölöttem állt volna...azt hallottam, hogy szuszog valaki...és mászkál a szobámban. éreztem, hogy az arcomon egy kéz végigsimul...elkezdett rázni a hideg...reszkettem...de közben a fejem tiszta víz volt...nem éreztem a lábam, a kezem... semmilyen testrészemet.. a fejemet tudtam mozgatni, de nemnagyon mertem... nemjött ki a torkomon egy hang se. és nagyon féltem, hogy mi lesz velem... azután, hogy mi történt nemtudom.. nem emlékszem semmire. reggel a szobám másik végébe ébresztettek fel az anyuék... és kérdezték, hogy mivan... és nekik is csak ezt tudtam elmondani...amikor jött haza a nővérem... kérdezte, hogy miért küldtem neki sms-t... énmeg néztem rá úgy mint egy hülyére... mert még arra se emlékeztem... nemtudom, hogy mi volt/ mi történt azon az éjszakán... de valami/ valaki van ebben a házban...és ezt anyuék nem hiszik el... légyszi, segítsetek...nemtudom, hogy mit csináljak... ha még anyuék se hisznek nekem...:/ remélem,hogy ti megértitek, hogy min megyek keresztül... és válaszolni is tudtok rá.
Mond anyudéknak, hogy aludjanak te vagy a nővéred szobájába és reggel mondják el, hogy láttak-e, hallottak-e valami különöset.
Ha hallottak mondj el nekik mindent amiről eddig nem szóltál és fontos lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!