Mit tegyek, ha bemesélem magamnak hogy szellemek vannak a szobámban? :S
Hány éves vagy?
Szellemet látni biztos nem fogsz. Vegyél maagdnak egy kutyát, hagyd a szobádban aludni, akkor nem félsz. a furcsa dolgokat is rá leeht fogni:)
Szellemek nem léteznek. nem kell félni tőlük. talán segíthet, ha zenére alszol el, akkor biztosan nem hallasz furcsa hangokat. Rémisztő könyvet ne olvass, és ne is tévézz. A tvtől jobban kellene félni, mint a szellemektől, komolyan. Lehet, hogy Te is butító filmektől vetted az egészet? mindebesetre esténként felhívhatod a barátaidat is, ha gondolod.
Szerintem léteznek szellemek. Sőt ártó szellemek is.
És én is félek tőlük.(megjegyzem, a kutyák látják a szellemeket, de legalábbis érzékelik a jelenlétüket, nekem volt ilyen kutyám és ismerek is ilyet)
DE!!!!!
Én úgy hallottam/tudom, hogy a meghalt szeretteid szellemei mindig ott álnnak mögötted, és védelmeznek.(rossz hatásoktól, gonosz erőktől)
Én mindig erre gondolok, és akkor megnyugszom.
nem, nem nézek ilyen hülyeségeket, sőt már kb be se kapcsolom mert csak a hülyeség dől belőle :D könyvet meg nem ilyet szoktam :) amúgy 18 vagyok.. eddig nem volt ilyen, ez most kezdődött egy 3 hete.. de nem is beszéltem senkivel erről, csak így jött, nem tudom mért :S
Kutyát be szoktam vinni, de néha csak úgy elkezdi ugatni a semmit és olyankor mégjobban elkezdek féli hogy mit lát amit én nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!