Szellemeket érzek magamkörül a szobámban! Mit tegyek h ne érezzem ezt?
www.taltos.hu.
Menj el személyesen a Táltoshoz, ő majd tud rajtad segíteni. Komolyan!
Úgy látom, itt senki nem hisz a szellemekben, negatív lényekben. :) Nos, én hívő vagyok, így adok tanácsot.
Nekem is volt már,hogy éreztem valamit a szobámban. Nem feltétlen szellem,hanem valami negatív dolog. Ezek a valamik abból élnek és erősödnek,hogy te szorongsz, rettegsz tőlük. Ettől "híznak". Meg kell tanulnod nem félni tőlük,ugyanis nem tudnak ártani neked, csak annyit,hogy depressziósabb leszel miattuk. Has megtanulsz nem félni,akkor próbáld meg, hogy csupa érzelmes,szeretettel kapcsolatos dolgot csinálsz, mondasz. Mondd nekik,hogy szereted őket, tegyél a szobádba pozitív dolgokat,színeket. Ezeket utálják. Ha ez sem segít, keress egy hozzá értő személyt, aki megmondja neked,mitől jött oda az a valami. Akkor tudsz ellene tenni. Nálam egyszer kint volt egy mandalás plakát a sarokban. Állandóan éreztem valami negatívat, és a kutyám is csinált olyat, hogy nézett a sarokba, felállt a szőr a hátán, ugatott és úgy megijedt,hogy kiszaladt a szobából. (képzelheted hogy megijedtem). Eljött az egyik ismerősöm,aki ezzel is foglalkozik,és ő mondta,hogy a plakát miatt van itt,az erősíti. Leszedtem és eltüntettem a házból. Azóta semmit nem érzek, és a kutyám is nyugton van. :) Egyébként nem mindig hittem az ilyen dolgokban,csak mióta ilyenek történnek velem, szóval légyszi, ne pontozzon le ezért senki. Én sem pontozok le senkit ha másként gondolkozik.
17:29
Köszi, te legalább értelmesen próbálsz kiokosítani és meggyőzni! :)
De bármit is írsz, nem fog változni a gondolkodásom, az már tuti. Ahogy neked sem fog, akármit írok! :D Te realista vagy, én meg kicsit elszállt. Mindig is ilyen voltam. De aranyos vagy, hogy ezért nem hülyézel le és nem pontozol le! :)
Ne nézz annyi szellemekkel suttogót meg horror filmet.
Az talán segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!