Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szellemeket érzek magamkörül...

Szellemeket érzek magamkörül a szobámban! Mit tegyek h ne érezzem ezt?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mi ez körülöttem, de szellemeket érzek. ez ilyen szorongás, sötétben pedig halálfélelemmé válik, ezért ha csak tehetem tv mellett alszok, vagy a barátomnál, mert itthon egyszerűen nem megy. A barátomnál nem érzem, és ott rendesen tudok aludni, de ez így nem mehet:S... Mit tegyek? Menjek pszichológushoz?
2009. jún. 27. 02:01
1 2
 11/16 Salx Narval ***** válasza:
100%
Nincs is ezekkel a dolgokkal semmi probléma, amíg beszélgetünk,vitatkozunk róluk.A gond onnan kezdődik amikor valaki fél, szorong és retteg.Ezt viszont már kezelni kell mert előbb utóbb kihat az egészségére.Nem akarlak én lebeszélni benneteket a szellemeitekről, csak meggyőződésem, hogy ezeket a félelem,hiszékenység és a tudat alatti dolgok produkálják és nem valós érzetek.Én azt tanácsolom mindenkinek, ha már elhiszi, hogy léteznek szellemek azt is higgye el, hogy élőknek nem tudnak ártani.Megijedni félni ráérünk akkor ha fizikailag bántalmaz.SN
2009. jún. 28. 05:15
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy szellemek lennének körülötted csupán egy komoly problémát próbálsz elnyomni magadba, ami így üt vissza. Egyébként ilyenkor tényleg jobb ha leállsz az ilyen horroros szellemes filmekről. Nézz szembe a problémáiddal írd le őket egy papírra. Sírd ki magad ha valami bánt. S ne félj beszélni róla, a barátaidnak szüleidnek, vagy esetleg egy szakorvosnak. utolsó előtti válaszoló.
2009. jún. 28. 14:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Abban a szobában, ahol apu meghalt, azóta (5 éve) sem merek ott aludni és annyira ritkán megyek be oda, amennyire csak tehetem. Nem tudom, hogy hiszek-e a szellemekben, mégis rossz érzésem van ott és félek.
2009. júl. 8. 21:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem kell ideírni,ha hülyeségnek tartod!Van aki érzi,van aki látja...én színekkel,van aki a hideget-hőt érez!Van aki szorong!Sokat láttam már!Segített a piros cérna karkötő,amit más köt neked fel a csuklódra!Nekem már 1 hónapja volt fenn,a görcsnél összeragadva a tisztálkodószerektől!Mikor egyszer hazamentem és kinyitottam az ajtót levált a kezemről!!!!Nem elszakadt vagy elfoszlott,olyan mintha vágták volna!Azonnal bezártam az ajtót elmentem mamához!

Általában szürkék szoktak lenni,de egyszer láttam egy fehéret,és bár kicsit féltem,de valamilyen öröm öntött el!Egyszer pedig felakartam kapcsolni a villanyt a sötét folyosón és belenyúltam egy fekete arcba!Ha feketét látom-hála az égnek nagyon ritka-elfog a halálfélelem,mint nálad!Ha egyedül vagyok és vagy alszanak a többiek,képes vagyok egy nap akár 2-őt is látni!Nagyon szoktam félni,ezért csak a párommal vagyok fent sokáig!

2009. júl. 11. 21:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Félelem elleni tablettaként működő mantrák és egyéb szövegek

[link]

[link]

2009. júl. 11. 21:18
 16/16 Salx Narval ***** válasza:
Kedves 21-05 A kérdés az, hogy ( Mit tegyek, hogy ne érezzem ezt?...Mit tegyek? Menjek pszichológushoz? )Nem azt kérdezték, hogy( Ki látott már szellemet? ) Értelmezd előbb a kérdést és utána válaszolj, ha tudsz. Ne másokat utasíts, hogy hova írjon. Ami azt illeti, senki nem írta, hogy ez hülyeség, csak arról volt szó, hogy orvosi segítséget kell kérni és nem szalagokat kötözgetni a kezünkre, úgy ahogy te tettél.Ez már viszont tényleg hülyeség. Te is jobban járnál, ha megfogadnád a fenti tanácsokat, mert ez a szorongás előbb utóbb az egészségedet fogja kikezdeni. Elnézést kérek a kérdezőtől, de egy kicsit felháborított a felszólítás.SN.
2009. júl. 12. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!