Szellemek vannak a szobámban? (SOS)
Figyelt kérdés
mindig amikor betakarózok, mindig ilyen lépkedő hangot hallok, nagyon félek....segítsetek!!!!!2010. júl. 6. 19:35
2/28 anonim válasza:
nem tudom, próbálj ne arra figyelni.
én néha csöpögésszerű hangot hallok, pedig messze a konyha és a fürdő.. és az a gáz, hogy a sok horrorfilm hatására én hiszek a szellemekben és félek is tőlük.. :(
3/28 anonim válasza:
A polcok, a fa dolgok könnyen ropoghatnak, és esténként hallod, mert arra figyelsz...
De ami valószínűbb, hogy beképzeled magadnak ezeket a hangokat. Ne arra figyelj, gondolkodj el mindenfélén (mi történt veled ma, stb.), és nem fogod azt hallani.
De ha már ennyire a bögyödb van ez a szellemesdi, akkor szerintem a védőangyalaid vannak ott, és ha eddig nem bántottak, ezután sem fognak! :)
4/28 anonim válasza:
ne aggódj, szellemek mindenhol vannak, körbevesznek minket, bár nem is látod, a testeden is áthaladnak.
5/28 anonim válasza:
Szerintem inkább csak képzelődsz, mert ha valóban azok lennének, és mutatkozni is akarnának előtted, akkor nem csak akkor tennék amikor már sötét van és betakaróztál. :)
6/28 anonim válasza:
Nem kell félned, mert ha szellem járkál, akkor sem ártó szándékkal teszi. Ha rosszindulatú lenne, akkor nem csak a lépéseket hallanád. Legközelebb köszönj neki, beszélj hozzá, és figyeld a neszeket. És ne félj, nem bánt!!!
7/28 anonim válasza:
Esteleg van olyan családtagod, barátod, ismerősöd aki meghalt és közel állt hozzád? Amúgy van egy oldal, és meglepődtem amikor olvastam hogy mikre képes az emberi agy. Bármit, amit szeretne azt el is hiszi. Lehet hogy ez van. De nyugi! Ha nagyon félsz, akkor aludhatsz villannyal, akár csak egy kicsivel, mert ők borzasztóan fényérzékenyek. Vagy hagyd nyitva az ajtót, hallgass zenét, d elégy bátor! ;) lehet hogy nem is oylan komoly.
8/28 anonim válasza:
Igen!!! Hívd gyorsan a szellemírtókat!!!
9/28 anonim válasza:
who you gonna call
GHOST BUSTERS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!