Szellemek vannak a szobámban? (SOS)
Figyelt kérdés
mindig amikor betakarózok, mindig ilyen lépkedő hangot hallok, nagyon félek....segítsetek!!!!!2010. júl. 6. 19:35
11/28 BlackSword válasza:
Csináld azt, mint Horthy a nyilasokkal: Ossz ki nekiki két fülest, és zavard haza őket!
12/28 anonim válasza:
Ha a szellemek látják, hogy nem veszel tudomást róluk, abbahagyják a piszkálódást...csak azért teszik ált et is, mert unatkoznak...de viccen kívül...ők már annak is örülnek, ha élő ember közelében lehetnek...
13/28 anonim válasza:
Az ember zsigerből fél a szellemi dolgoktól, mint ismeretlentől. Ha létezik szellemi világ, akkor pár dologban hasonlítania kell a miénkre. Veszem alapul, hogy nem lehet gonosz az egész, hiszen akkor a miénk is hasonló kéne, hogy legyen. Ergó a jó lények vannak többségben. Feltételezem azt is, hogy léteznek olyan lényecskék is odaát, amelyek egyszerűek, mint a csiga. Ha egy-egy ilyen valami ideát csöppen ,legalább annyira összedarázza magát, mint az, aki látja a hatásait. Ha azt nézem, hogy az állítólagos szellemi kapcsolatokat egy egy pap, sámán hogyan éri el, azt is feltételezem, hogy legalább hasonló szellemileg felfokozott állapot kell ahhoz, hogy egy-egy lény tetteit evilágban érzékelni tudjuk. Hogy végletesen megijedt, megrekedt, szomorú, vagy bármi, az már tökmindegy. Ami még érdekes lehet, hogy több milliárd ember hite szerint Isten gyermekei vagyunk. LEgegyen az monoteista, avagy bármilyen vallás, az ember mindegyikben fokozott szerepet tölt be. Ha veszem ezen vallások eszenciáját, azt leszögezhetem, hogy az ember az egyetlen testtel rendelkező szellemi lény, aki mellesleg az egész bolygó ura is. Ha erre még azt is feltételezem, hogy a bibliától kezdve a legtöbb szent iratig Isten a "gyermekeinek" szólít, akkor vicces félni bármitől is ami odaát van.
14/28 anonim válasza:
csak úgy megnyugtatásból: tegnap lefeküdtünk aludni a párommal és ő már elaludt, én valamiért nem tudtam. a szoba és a nappali között harmónika ajtó van, aminek van egy tipikus hangja. a nappaliból lépkedő zajok hallatszottak(laminált padló van ezért az is tipikus hang) és utána a harmónika ajtó kihúzása. én pedig gyorsan megpróbáltam elaludni és nem félni. Ha én nem féltem te se tedd :) sok horrort néztél :)
15/28 anonim válasza:
Ha lépéseket hallasz akkor szorj lisztet a küszöbre és ha jár ott valaki akkor bisztos ott marad a lábnyoma :D
16/28 BlackSword válasza:
Inkább üvegcserepet, az viccesebb, és hangja is van... Csak ne feledd el, hogy hol van... Mert akkor veszélyes, ha visszanyal a fagyi...
17/28 anonim válasza:
Olyannal nyilván nem tudlak megnyugtatni, hogy szellemek nincsenek, hiszen hallod a lépteket.
Szóval:
Eddig nem bántottak... most se fognak.
olyan zavaró a hang? nem árt neked.
ja! és ne takarózz be. akkor nem hallod.
18/28 A kérdező kommentje:
köszi 20:35ös!
2010. júl. 10. 12:56
19/28 anonim válasza:
"Szellemek vannak a szobámban?"
Melyik választ szavazod fel? Szellemek, vagy nincsenek szellemek?
XD
20/28 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy egyszerűen rágcsálók vannak a padlóban, amik a csönd hatására mocorogni kezdenek, vagy szú költözött bele, esetleg a tetőn ugrál mókus vagy menyét, és az huppog, csak rossz az akkusztika. Én nem tudom, higgyek-e a szellemekben, de ha vannak is, akkor azt a véleményt osztom, hogy ha létezik, és akart volna, már bántott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!