Ha nem lehet a huzatra fogni ( mert nincs huzat ), akkor szellemek vannak a házunkba? XD
Nem félek, inkább mulatságos, mégse tudom hogyan megmagyarázni...
A házba nincsen se huzat, se akkora levegőjárás, ami képes lenne becsukni egy ajtót ( nem csapta ), ugyanis az előbb kijöttem konyhából és becsukódott utánam az ajtó, bementem fürdőszobába és a csapból lassan, de folyamatosan folyt a víz, amikor meg visszamentem a szobámba, ment a TV :D :D :D
érdekes, napok óta egyedül vagyok itthon, és annyira zizi nem vagyok, hogy a csapot ne zárjam el este rendesen és csak reggel vegyem észre xD
Az ajtóról meg annyit, hogy teljesen ki volt nyitva, nem szokott magától becsukódni, de még behajtódni se! xD
Nem vagyok feledékeny, ne szekáljatok már -.-'
Inkább hagyjuk a kérdése is, törlöm a kérdéseim közül.
Kösz a nagy semmit.
,,Szellemek nincsenek, csak magyarázatot nem találó emberek." Ez tetszik.
Egyébként még ezer oka lehet annak,hogy az ajtó mozog lassan. Nálam pl. van olyan ajtó ami az egyensúlyát megkeresi és addig mozdul ha nincs bezárva, nem kell hozzá semmi huzat. Meleg, hideg, hőtágulás, egyensúly, stb. ,,Megaztán" szellemek nem léteznek....
Úristen de szőke, attól hogy törli a kérdései közül, attól még a kérdés megmarad, mert a moderátort kell kérni, hogy törölje.... :D
Amúgy hisztis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!