Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Van ilyen egyáltalán, ki...

Van ilyen egyáltalán, ki segít nekik?

Figyelt kérdés
Nem nagyon tudtam mást kitalálni kérdésként igazából az a nagy helyzet hogy nem találok olyan csoportot vagy fórumot sehol amire kíváncsi lennék. Például én nem látok soha olyat hogy lenne egy ilyen parapszichológus vagy aki ilyennel foglalkozik hogy keresne olyan embereket akiknek mondjuk jó megérzéseik vannak. Nézem ezeket az Astro tvket és gondolkodom hogy hogy kerülnek ezek oda? Van valami okjs mágus képzés? Vagy mi? Mit tehet valaki aki úgy érzi megérez ezt azt de nem kopogtat Triniti hogy kövesse a fehér nyulat igazából még nem környékezett meg egy furcsa szekta se... Még csak füves cigivel se kínáltak soha... :-D nem tudom másokat betalálja ez a dolog? Vagy hogy növik ki magukat? Vagy ilyen nincs is valójában csak egy rakás bohóckodó őrült ez az egész és senkinek nincsenek erősebb képességei másoknál? Igazából tudom hogy túl sok időm van de mégis... Hogy kezdenek el mozgolódni ebben a "világban" azok akik érzik magukban a késztetést?
2016. dec. 29. 18:11
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Mivel a valóság inkább szubjektív, ezt majd megèrted ha feljebb lèpsz az "èn"-en, így nem írtam el. Az, hogy te elkèpzelsz egy valóságot ès nem alkalmazod benne a lelki erőidet ès a kèpzeletedet nem tartod valóságnak, egy szint. Akik nem csak a neten olvasott spiritiszta szaroknak hisznek, azok ezt èrtik. A tudomány embere számára ez èrthetetlen. Tisztelem a te szemszögedet, ès nem áll szándèkomban meggyőzni semmiről. Te is tiszteld azokèt akik hozzám hasonlóak, ès ha tudod is, hogy a tudomány nem èrt egyet. Ne akarj meggyőzni senkit. Ez nem rólunk szól, ès nem is rólatok. De bármilyen fejlődès egyedüli akadálya, a fejlődèst segíteni igyekvő rèsztvevők közötti vita.
2017. jan. 7. 19:07
 42/45 anonim ***** válasza:

Előző, elbeszélünk egymás mellett. Azonban így, hogy picit jobban kifejtetted, mire gondolsz, már jobban belelátok a te gondolatmenetedbe, csökkentve ezáltal a félreértést. Tehát most már sejtem, hogy szerintem te arra gondolsz, mint amire én, hogy a lét lényege a végtelen teremtés-befogadás - a te szavaid szerint mivel ez alapvető lényege a létezésnek, ezért te objektívnek nevezet ezen folyamatot. Talán azért beszéltünk el egymás mellett egy kissé, mert nézőpont kérdése, hogy EZT valaki objektívnek nevezi-e, vagy szubjektívnek. Én a legvégső "szintről" viszonyítva nevezem ezt szubjektívnek, amit te is, de én nem erre utalok, amikor objektívról beszélek, amikor MINDENT egybevéve fogalmazok, mivel ilyen esetben objektívnek én kizárólag mindennek forrását értem, ami az egyetlen abszolút, és bár üresnek hat, mégis potenciálisan pontosan ez "tartalmaz" mindent.

Nos, azonban amikor az akadémikusokra utaltál avval, hogy "vègre kiszakadjon abból a pici objektív szemszögèből", ha itt nem ironizáltál és ha nem cinikusan írtad (állításod szerint nem), akkor az akadémikusok látószögeit IS és mindenkiét szubjektívnek tartom, azonban nagyon nem mindegy, hogy melyik szubjektivitás áll közelebb az objektív abszolút egészhez.

Valahogy az arányokról rendszer el szoktak felejtkezni a nagyon kocka agyak - gondolok itt elsősorban az akadémikusok többségére. Az akadémikusok nagyon nagyon beszűkölten gondolkoznak, és szubjektíven, és tehát bár mindenki más is szubjektíven gondolkodik, de óriási az eltérés a tágabban szubjektív, valamint a szűkebben szubjektív között!

Szóval nekem igazándiból inkább csak az nem stimmel, hogy miért tartod objektívnek az akadémikusoknak a szerinted is beszűkült szemszögét? Az inkább túlontúl szubjektív, és itt a "túlontúl" -on van a hangsúly és azon, hogy NEM objektív, az én megfogalmazásom szerint. De tényleg lehet, hogy csak elbeszéltünk egy kicsit egymás mellett.

2017. jan. 9. 19:51
 43/45 anonim ***** válasza:
* Valahogy az arányokról RENDSZERESEN el szoktak felejtkezni
2017. jan. 9. 19:54
 44/45 anonim ***** válasza:
Egyre gondolunk, csak máshogy fogalmazunk ès más nèzőpontokat használunk.
2017. jan. 9. 22:18
 45/45 anonim ***** válasza:
Részben erre utaltam én is. Részben. Mert valahogy másfelől számomra "az akadémikusok objektív piciny szemszöge" kifejezésed önellentmondóan hat... Na de felesleges túlragoznunk. ;)
2017. jan. 11. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!