Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Van ilyen egyáltalán, ki...

Van ilyen egyáltalán, ki segít nekik?

Figyelt kérdés
Nem nagyon tudtam mást kitalálni kérdésként igazából az a nagy helyzet hogy nem találok olyan csoportot vagy fórumot sehol amire kíváncsi lennék. Például én nem látok soha olyat hogy lenne egy ilyen parapszichológus vagy aki ilyennel foglalkozik hogy keresne olyan embereket akiknek mondjuk jó megérzéseik vannak. Nézem ezeket az Astro tvket és gondolkodom hogy hogy kerülnek ezek oda? Van valami okjs mágus képzés? Vagy mi? Mit tehet valaki aki úgy érzi megérez ezt azt de nem kopogtat Triniti hogy kövesse a fehér nyulat igazából még nem környékezett meg egy furcsa szekta se... Még csak füves cigivel se kínáltak soha... :-D nem tudom másokat betalálja ez a dolog? Vagy hogy növik ki magukat? Vagy ilyen nincs is valójában csak egy rakás bohóckodó őrült ez az egész és senkinek nincsenek erősebb képességei másoknál? Igazából tudom hogy túl sok időm van de mégis... Hogy kezdenek el mozgolódni ebben a "világban" azok akik érzik magukban a késztetést?
2016. dec. 29. 18:11
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
Az astro tv stb az csak kamu , arra van kitalálva hogy lenyúlják a hiszékeny embereket . Olyan dolgokat mondanak amitől egy rendes okkultista sírva röhög kínjában . A "szekták" szintén ritka baromságok pár fanatikus agymenése akik megértek a diliházra . Te a rendekre vagy kíváncsi s oda valóban nehéz bekerülni mivel titkolják létüket csak " meghívásos" alapon lehet bekerülni .
2016. dec. 29. 18:48
 2/45 anonim ***** válasza:
Szimplan nincs ilyen, ne vesztegesd az idot ilyen baromsagokra
2016. dec. 29. 18:54
 3/45 A kérdező kommentje:
Jajdejó végre válaszolt vki :-D ez olyan izgi ... Én is ugy gondolom hogy az Astro tv az valami hihetetlen találmány de tényleg. Én nem értem hogy ez hogy mehet tvben hivatalosan. Mert ugy lazán kimeríti a kuruzslás fogalmát szerintem. Na de mondjuk honnan tud valaki arról hogy vannak ilyen rendek? Én tudok guglizni de semmi használhatót nem találtam csak bohóckodást.
2016. dec. 29. 19:00
 4/45 A kérdező kommentje:
És ezek a rendek majd küldik a baglyot?
2016. dec. 29. 19:03
 5/45 anonim ***** válasza:
Hogy mehet hivatalosan ? Úgyhogy a tv hasznot szerez belőlük és nem is követnek el bűncselekményt . Kérdező nézz utána a Golden Dawn-nak vagy az O.T.O -nak Ezek eléggé nagynevű rendek .
2016. dec. 29. 19:04
 6/45 anonim ***** válasza:
Nem küldenek ők neked semmit sem :D
2016. dec. 29. 19:04
 7/45 A kérdező kommentje:
Ez a Golden Dawn igy első rápillantásra vmi görög neonáci pártnak tünik nekem ez az OTO érdekes... Majd azt még megnézem. :-D te tag vagy? Egyébként dehogynem követnek el semmit...félrevezetés, átverésért fizettetnek szegény retardált emberekkel..
2016. dec. 29. 19:15
 8/45 anonim ***** válasza:
Nem vagyok tag . És jó hogy a tv mágusok elkövetnek de senki sem kényszeríti a telefonálókat hogy hívják őket . Csak szolgáltatást nyújtanak
2016. dec. 29. 19:19
 9/45 anonim ***** válasza:

Majd ha anyàdat verik àt akkor is ezt fogod mondani?

Legitimizàlod a hülyék atvereset? Gratulalok

2016. dec. 29. 19:25
 10/45 A kérdező kommentje:

Azt olvasom másik oldalon hogy ennél valószínű ilyen seggbe kukis beavatások is vannak.

Persze de ha valamiröl te is én is meg ők is tudják hogy nem hatásos mégis azt mondják hogy leveszik az átkot stb... És ezért valaki fizet az csalás. Ez olyan mint mikor az öregeknek eladnak valami párnát amiről azt mondják meggyógyítja a magas vérnyomásukat és ezért elkérnek x ezer ftot azokat is keresik és megbüntetik ha kiderül. De azért minden elismerésem az ötletért :-D

2016. dec. 29. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!