Van ilyen egyáltalán, ki segít nekik?
Figyelt kérdés
Nem nagyon tudtam mást kitalálni kérdésként igazából az a nagy helyzet hogy nem találok olyan csoportot vagy fórumot sehol amire kíváncsi lennék. Például én nem látok soha olyat hogy lenne egy ilyen parapszichológus vagy aki ilyennel foglalkozik hogy keresne olyan embereket akiknek mondjuk jó megérzéseik vannak. Nézem ezeket az Astro tvket és gondolkodom hogy hogy kerülnek ezek oda? Van valami okjs mágus képzés? Vagy mi? Mit tehet valaki aki úgy érzi megérez ezt azt de nem kopogtat Triniti hogy kövesse a fehér nyulat igazából még nem környékezett meg egy furcsa szekta se... Még csak füves cigivel se kínáltak soha... :-D nem tudom másokat betalálja ez a dolog? Vagy hogy növik ki magukat? Vagy ilyen nincs is valójában csak egy rakás bohóckodó őrült ez az egész és senkinek nincsenek erősebb képességei másoknál? Igazából tudom hogy túl sok időm van de mégis... Hogy kezdenek el mozgolódni ebben a "világban" azok akik érzik magukban a késztetést?2016. dec. 29. 18:11
11/45 anonim válasza:
Anyám nem hívja fel őket és senki sem kérdezett . Én is elítélem hogy pénzért tolják a baromságaikat de nem fogok vergődni mint egy gyerek . Ha te annyira f@ sza tag vagy és emberbarát akkor tégy valamit az ilyen hülye műsorok ellen . Ha csak itt tudsz pattogni annak nincs értelme .
12/45 anonim válasza:
A kommentem statusnak szólt . Igen csalás de mit tudunk tenni ellene ? Menjünk tüntetni ? Ja és csak azt lehet átverni aki hagyja magát , tehát ha vannak idióták akik bedőlnek nekik hmmm az ő bajuk az ő életük nekem semmi közöm hozzá
13/45 anonim válasza:
Larom nem ertetted. Nem ellenuk pattogok, sot ugyanugy gondolom mint te, hogy szemètlàdàk. Èn a te gondolatod ellen emeltem szòt, mely szerint az rendben van hogy a hatosag engedi, mert aki hulye azt verjek csak àt.
Hat mar bocs, de ez szerintem rossz felfogas, es az anyàs peldàt is csak azert hoztam fel mert biztosan van butàcskàbb szeretted aki àtverhetô... tehat az en elvem az hogy uldozni kell az ilyet, nm engedèlyezni
14/45 A kérdező kommentje:
Na el is ment a kedvem az egésztől :-D lelövöm a baglyot :-D
2016. dec. 29. 19:44
15/45 anonim válasza:
Én sem azt mondom hogy engedni kellene . Sőt ezeket jól pofá n kellene b .szni . A múltkor volt egy ilyen tv jóslás kb a tv2-őn mikor a jóscsaj azt mondta hogy utóljára van a képernyőn mivel elutazik valami fene misztikus helyre lehet jedivé válni na én meg röhögtem azt mondva ez is jól megszedte magát tehát lelép . De mi nem tudunk semmit sem tenni ellene . Ha a rendőrségen feljelentést tennének ellenük akkor sem változna érdemben semmi mert előhúznánnak jogokat , törvényeket stb-ket tehát ez gáz
16/45 A kérdező kommentje:
De egyébként ebben a műsorban - szabi alatt nagy kínomban háttérzajnak ment párszor - annyira de annyira SÖTÉT betelefonálók... Tényleg én szerintem ezek szöges széken ücsörögnek hogy kibírják röhögés nélkül ...
2016. dec. 29. 19:58
17/45 anonim válasza:
Kibírják anélkül is mert másképp nem hívnák őket s ugrott a nagy pénz
18/45 A kérdező kommentje:
Azon se csodálkoznék ha felvételről menne amúgy
2016. dec. 29. 20:05
19/45 anonim válasza:
Lehet hogy úgy is megy pár adás
20/45 A kérdező kommentje:
És neked mi a szuper képességed?
2016. dec. 29. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!