Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Van ilyen egyáltalán, ki...

Van ilyen egyáltalán, ki segít nekik?

Figyelt kérdés
Nem nagyon tudtam mást kitalálni kérdésként igazából az a nagy helyzet hogy nem találok olyan csoportot vagy fórumot sehol amire kíváncsi lennék. Például én nem látok soha olyat hogy lenne egy ilyen parapszichológus vagy aki ilyennel foglalkozik hogy keresne olyan embereket akiknek mondjuk jó megérzéseik vannak. Nézem ezeket az Astro tvket és gondolkodom hogy hogy kerülnek ezek oda? Van valami okjs mágus képzés? Vagy mi? Mit tehet valaki aki úgy érzi megérez ezt azt de nem kopogtat Triniti hogy kövesse a fehér nyulat igazából még nem környékezett meg egy furcsa szekta se... Még csak füves cigivel se kínáltak soha... :-D nem tudom másokat betalálja ez a dolog? Vagy hogy növik ki magukat? Vagy ilyen nincs is valójában csak egy rakás bohóckodó őrült ez az egész és senkinek nincsenek erősebb képességei másoknál? Igazából tudom hogy túl sok időm van de mégis... Hogy kezdenek el mozgolódni ebben a "világban" azok akik érzik magukban a késztetést?
2016. dec. 29. 18:11
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Jólvan semmi gond a kitérőért bár semmit se értettem belőle de akinek kell az biztos érti :-D én amikor reál tárgyakról beszéltem ugy nem a nagy csillagászati magaslatokra gondoltam mivel addig el se értem igazából több iskolába jártam általánostól az egyetemig több bár inkább kevesebb sikerrel azért olyan sok mindent az agyam valahogy vagy be se vett vagy fassságnak nyilvánitotta. Én reál dolgok alatt alap dolgokat értek lásd ledugok egy babot a földbe locsolom és kinő... Vagy leejtem a kulcsot lefele esik... Van egy almám meg találok még egyet az két alma :-D... Ha kiveszem a halat az akváriumból jó eséllyel megdöglik és ilyesmik. Most mikor a méteres képlettel a nem tudom melyik bolygónak a mágneses terének a görbületét számolgatták hát arra ugy izé finoman szólva nem tudtam oda figyelni... Lehet bennem van a hiba és szimplán korlátolt retardált vagyok de vajmi kevés maradt meg életem első 20 iskolában töltött évéből mert jó része feleslegesnek ítéltetett és törlésre került.
2016. dec. 30. 20:14
 32/45 anonim ***** válasza:

"Én reál dolgok alatt alap dolgokat értek lásd ledugok egy babot a földbe locsolom és kinő... Vagy leejtem a kulcsot lefele esik..."

Pontosan ezek azok a vonatkozások, melyek a KEVÉS igazsághoz tartoznak -mondom, 15/25%-a az iskolai tan anyagnak a tényleges valóságról szól, máskülönben könnyen lebukna a mindenkori hatalom a csalásával a nagyobb hányad kapcsán-, a suliban tanultak közül. Bár légy résen, mert nem kevés olyan momentum is akad a suliban, ami látszólag a gravitációhoz hasonlóan evidensnek TŰNIK, közben meg valójában épp az ellentéte igaz, de a többség soha életében nem jön rá....

Szóval pl mérnök szakokon rengeteg a marhaság, már az ókorban zseniálisabb volt az építkezés. Orvosi egyetemek tan anyagairól meg nem is szólva... annak nagy része irreális, emberellenes.

De viszonylag egyszerű intellektuális vonatkozás pl az euklideszi geometria. Bolyai megcáfolta, 1-2 száz éve. Igaz, hogy BIZONYOS körülmények között az euklideszi is reális, de nem mindig. És akkor ,gondolj bele, általános iskolában az euklideszi geometriát nyomatják matek órán agyba-főbe, ha kell, ha nem. Ez már necces. De a reál tárgyakat alap szinten valóban nehezeBB meghamisítani.

2017. jan. 3. 16:39
 33/45 anonim ***** válasza:

...vagy pl a megölt magyar mérnök feltalálók találmánya megcáfolta a már ált.isk-ban is nyomatott energiamegmaradás (vagy az anyagmegmaradás?) törvényét, valamelyiket a kettő közül, erre már nem emlékszem, de most a lényegen nem változtat.

A lényeg, hogy az ált isk-TÓL EGYETEMEKIG tanított nyomatot fizikai elvet cáfoltak meg.

2017. jan. 3. 16:43
 34/45 anonim ***** válasza:

Kedves 51%-os válaszoló. Te paranoiás vagy? Komolyan kérdezem, szerintem beszélj egy szakorvossal. Ha a világképed nagy részét összeesküvés elméletek és előítéletek töltik ki, akkor már nagy a gáz.

Tesla találmányairól pedig ne Egely vagy Pályer bácsi weblapjain olvasgass. Sok írása, naplói elérhetőek magyar nyelven is. Ezekből -erős középfokú fizikai ismeretekkel- kiderül, hogy kb fele tudomány, fele pedig véletlenül sikerült kísérletekből levont téves következtetés.

Az iskolai reál hazugság témára pedig annyit tudok mondani, hogy én személy szerint sikerrel írom le elektromos rendszerek működését, és napi munkám során tervezem őket. Ez a fizikának pont az a szintje, és pont azon a 20 év matekon alapul, aminek szerinted nagyrésze hazugság. Na mármost ha ez fa5zság lenne, akkor nem alkotnék működő rendszereket pusztán azzal, h a tervezőasztalomnál, a műszereim mellett ücsörögve vonalakat rajzolgatok egy papírra.

2017. jan. 4. 22:55
 35/45 anonim ***** válasza:

Előző, vajon miben vagy érdekelt, hogy önkényesen Egely-t lehurrogod? ;) Rengeteg tényre hivatkozik.

A szocializmusban ő mert egyedül kiállni pl a gömbvillámok ténye, létezése mellett, az akadémikusok akkoriban arra is azt mondták, hogy "aki ilyen humbug ezoterikus baromságokat állít, hogy gömbvillám létezik, az paranoid, vagy minimum infantilis"...

Ma meg elismerik az akadémikusok a gömbvillám létét.

"Ó, hát mi ákágyéjmikuszjok mintyíííg isz ászt ájjítyottyuk, hoj jétyezik góóómbvijjáám!"...

Meg hogy az akadémikusok szerint "fantazmagória", hogy más csillagok körül keringhetnek egyáltalán bolygók. Meg hogy nincs víz a Földön kívül...

Aki mást mondott a 90-es vek elejéig USA-ban, vagy Európában, az az akadémikusok szemében "paranoid és infantilis ezoterikus képzelgő, scifi-mániás gyerekes" volt.

Érdekes... azóta már elismerik az akadémikusok, hogy van víz a Marson, érdekes, már nem gyermeteg dolog ilyet állítani. Ahogy azt is beismerték az akadémikusok, hogy léteznek más csillagok körül is bolygók, el is nevezték exobolygóknak. Nocsak... ;)

Nos, íme, Egely György végzettsége és érdemei:

[link]

"GÉPÉSZMÉRNÖK (hőerőgépész), szakíró. Személyének és munkásságának megítélése vitatott az akadémikus tudománnyal szembehelyezkedő állításai miatt. Sokan tévesen fizikusként emlegetik. Ám legtöbben a közéletből mégis UFO- és energetikai kutatóként ismerhetik"

. . .

Egely egy akadémikus egyetemi szakot végzett kutató, ez tény: gépészmérnök, így van rálátása az akadémikusok által elfogadott ismeretekre IS, így az akadémikus hibákra is. Persze, hogy "vitatják" munkásságát...

A "vitatott" itt azt jelenti, hogy féltik az aljas érdekeiket az akadémikusok, hiszen ha kiderül a naivitása és/vagy hazugsága az akadémikusoknak, akkor anyagilag és presztízsre tönkremehetnek az akadémikusok.

Viszont Egely bátran felül merte vizsgálni az akadémikus gyerekes merev sémákat. És eredményesen. Az akadémikusok érdekeit azonban sérti. NEM a tudományos igazságot sérti, hanem a hazug akadémikusságot sérti. Egyem a pici szívecskéteket...

Aki nem harsogja együtt az akadémikusok merev, felülvizsgálás nélküli gyermeteg sémáit, azonnal infantilisnak, paranoidnak bélyegzitek. Magatokról beszéltek tehát valójában, amikor másokat paranoidnak bélyegeztek és infantilisnek ti, gyermeteg presztízsféltők.

. . .

Ez azt mutatja, hogy pszichológiai értelemben projektáltok, tehát saját hibátokat vetítitek másra:

ez az akadémikus indokolatlan félelem, presztízsféltés okán, tehát az előző hozzászóló és akadémikus társai többsége az, aki paranoid és infantilis. Alátámasztottam ezt, és lentebb is megteszem, hogy miért. Mármint hogy többek között, hogy miért.

Arról még videót is tudnék mutatni, hogy makk egészséges rajta egy bizonyos magyar feltaláló, ereje teljében beszél, hogy hazánkban akarja szabadalmaztatni a találmányát -mely találmánya ellentmond a máig is harsogott akadémikus tévhitnek, az energiamegmaradás törvényének-, majd a videó leforgatását követő néhány nap múlva súlyos rákban meghalt.

Maga a CIA sem tagadja a nyilvánosság előtt, hogy lépfenével és egyéb módszerekkel pár nap alatt ki tud végezni embereket bárki, aki alkalmazza ezeket, pl a lépfenét (antrax).

Avval a magyar fizikussal épp a videófelvétel előtti pár napban tárgyaltak nyugatiak, hogy NE Magyaro-on szabadalmaztassa találmányát. A magyar fizikus nem ment bele. Köztudott, hogy normális úton nem alakul ki rák néhány nap alatt, olyan meg pláne nem, amelyben bele is hal az illető néhány nap alatt. Lépfene, vagy pl a radioaktivitás stb tud ilyet. Szándékosan kinyírták szerencsétlen magyar fizikus feltalálót, AKADÉMIKUS ÉRDEKEKBŐL kifolyólag. Na meg számos más társaság is érdekelt volt ebben, pl olajtársaságok.

És nem ő az egyetlen feltaláló, aki így járt, sajnos.

Úgy teszel, előző, mintha nem tudnál pl az olaj biznisz érdekeltségeiről. A naaaaagy okos kisiskolás akadémikusaitok nem a megújuló energia térnyerését pártolja, mert az egyelőre nem biznisz. Az olaj a biznisz még mindig.

Tipikus húzásotok, hogy aki leleplez titeket, "az paranoid". Unalmas. Kettőnk közül aki paranoid az te, és a szintén az érdekeiteket alaptalanul féltő akadémikusok többsége. Ugyanis alaptalan félelmetekben leparanoidozzátok azt, aki leleplez titeket.

Én már számtalanszor rámutattam kész kényekre különféle emberek számára, nem csak itt; most nem sorolom, párat megemlítettem jelen hozzászólásomban, pl a marsi víz, és az exobolygók esetét fentebb.

Tehát kettőnk közül a másikat paranoidnak nevezni nekem van alapom, nem neked. Rettegsz attól, amitől nincs okod rettegned: a kis gyermeteg presztízsedet félted, mint a legtöbb akadémikus.

Rettegsz, nehogy lebukj, mert az neked anyagi és presztízs bukás, holott megérdemelnétek a bukást, hiszen hazugságok sorozatát támogatjátok, évszázadok óta, ti, akadémikusok.

. . .

Jó hogy nem a gyermeteg Nagy Bummocska világkeletkezési elméleteteket ismételgeted... ("Ősrobbanás" gyermeteg hipotézis, más néven.) Mert most éppen mások leparanoidozását ismételted meg mint akadémikus ALAP NÉLKÜL ALKALMAZOTT szlogen.

Én viszont kizárólag alappal állítok ilyet bárkiről is, pl rólad.

Megjegyzem: hivatalosan elfogadott elmélet a Nagy bumm gyermeteg kitalációtok, hipotézisetek. Ősrobbanásnak is mondják. Magasságos atyagatya... ezt hívjátok ti tudománynak... Egely-t meg kuruzslónak...

Valójában az akadémikusság egy tudományVALLÁS, nagy része humbug, amiket az akadémikusok állítanak. Az a kevés, ami reális akadémikusság, azok által létezik a számítógép, elektronikus eszközök, stb. A többi, a java része az akadémikusságnak kamu. Beleértve az orvoslást is. Utóbbi esetén a sebész, aaaaz igen- ahogy Hofi remekül rávilágított anno -hozzátéve, hogy "orvosok, utttyan mááá..."-, tehát a sebészet, fogászat, elsősegély, részben az anatómia és alig 1-2 akadémikus orvosi tényező MINT KIVÉTELEK reális, a többi azonban alapvetően téveszme, rögeszme az akadémikus orvoslásban.

Hofi Géza nem véletlen játszotta el IRONIKUSAN a bolondot abban a jelenetében. A középkorban is az udvari bolond mondta ki az igazságot. Tehát kimondta Hofi az igazságot. Akik pl leparanoidoznak OK NÉLKÜL másokat, azok valójában a paranoidok, manapság a valódi paranoidok tehát az akadémikusok többsége.

Megjegyzem, nekem is van diplomán mellesleg, akadémikus tudományágból. De helyén tudom kezelni és felülvizsgálom folyton, akárcsak Egely. Így reális. És ennél fogva Egely-nek is, nekem is van alapom vitázni akadémikusokkal, ennek folytán.

De az akadémikusok olyan gyermetegek, hogy erős alapfokon se tanulják ki azon tudományágakat, amelyet ismerő személyeket csak úgy leparanoidoznak, leszólnak, irreálisan.

Nem kötelező kitanulni az alap nélkül egyelőre alternatívnak bélyegzett tudományágakat, de akkor vitázni sincs alapja, se megítélni senkinek azt, amit nem ismer legalább erős alap fokon!

A valódi, tudományos asztrológiáról is akkkkora baromságokat hisz a legtöbb akadémikus pl csillagászok -tehát X dolgot vél erről, miközben X dolog nem jellemző az asztrológiára-, hogy fetrengek a röhögéstől...

Nem röhögnék rajtuk, ha nem kötnének bele, de naaagy tudós komoly és lenéző pofával leszólják a valódi asztrológiát, hiába mondom nekik, hogy NEM az a tudományos asztrológia, amit a bulvármagazinokban találni.

A gagyi bulvár változatokat általában akadémikusok találják ki, lejáratás céljából.

Tessék, lehet akadémikusok proftól is olvasni, aki csillagász kandidátus, mégis kivételes akadémikus (hivatalos nézeteket (is) magas fokon ismerő tudós), mert felülvizsgálja a csillagászati dogmákat:

Grandpierre Attila, rockzenész, és csillagász kandidátus prof:

[link]

"Grandpierre Attila (Budapest, 1951. július 4. –) magyar fizikus, csillagász. Korábban[3] a Magyar Tudományos Akadémia Konkoly Thege Csillagászati Kutatóintézetének tudományos főmunkatársa.[4] Egyetemi doktor (1977, Eötvös Loránd Tudományegyetem), a fizikai tudományok (csillagászat) kandidátusa (1984, Magyar Tudományos Akadémia), az MTA köztestületének tagja.[5]

A Budapest Klub Közösségi Tudatmezők nemzetközi kutatócsoportjának vezetője, a World Futures. The Journal of General Evolution, a Noetic Journal. The Journal of the Cosmology of Consciousness és az Euroquantology c. An Interdisciplinary Journal of Neuroscience and Quantum Physics nemzetközi tudományos folyóiratok szerkesztőbizottsági tagja. Fő kutatásai területei: a naptevékenység eredete, a Nap élő vagy élettelen természete, a Világegyetem élő természete, a fizika, a biológia és a pszichológia első elve, az élet komplexitási mérőszámai.[6]

Zenész, énekes (a Vágtázó Halottkémek, Vágtázó Csodaszarvas és Vágtázó Életerő együttesek alapítója). Író, költő, a Magyar Írószövetség tagja."

. . .

Ennyi erővel Attilát is kuruzslónak vélheted, mint Egely György gépészmérnököt. :D Mégis mitől volnának ők kuruzslók...?

Tehát NEM őrá gondolok, hogy leszólják a valódi, tudományos asztrológiát. Hanem az akadémikusok TÖBBSÉGE szólja le. Attila ennél fogva csak részben akadémikus. A lényeg, hogy ő valódi tudós, rugalmas, felülvizsgálja a bemerevedett akadémikus sémákat folyamatában. Akadnak még ilyenek, de sajnos kevesen.

Az akadémikus orvoslásra visszatérve: a többi orvoslás javarészt betegségipar, tünetkezelő szerekkel teszik függővé és mérgezetté az embereket, mert jó biznisz az akadémikus orvoslás. És szerinted az ilyen és ehhez hasonló felismerések "részemről paranoid megállapítások"... Egyem a kis szívecskédet, drágaságmaszatka előző...

Léteznek realitások is az akadémikusok részéről, de arányában vajmi kevés.

És léteznek ezoterikus baromságok is, de az NEM keverendő össze a valódi spirituális tényekkel, mint pl az intuició ténye, vagy pl távolkeleten a chi energia erőteljes mozgatása, és lehetne sorolni akadémikusan egyelőre még el nem ismert tényeket.

De hát idővel kénytelenek lesztek ezt is tényként kezelni, ahogy egy idő után az akupunktúra gyógyhatását is. Ha szakszerűen, és nem gagyi kamu kuruzsló módon akupunktőr egy adott illető.

Mert, mondom, csalók minden téren léteznek. Önmagukat ezoterikusnak hazudók is léteznek tehát.

Az akadémikus ismeretek nagy része humbug, vallásos hipotézis, dogma. Pl a Nagy Bumm Ősrobbanás hipotézisetek.

. . .

Kézzelfogható dolgokra hivatkoztam a korábbi hozzászólásomban. Megannyi régészeti leletre, melyeket elsummantanak akadémikusok, puszta gyerekes presztízsből, de még a végképp letagadhatatlan boszniai magyar piramisokat is tagadják -bizonyítottan 40 ezer éves székely rovásírásokat találtak benne-, holott oda lehet menni, meg lehet nézni, de az akadémikusok képesek erre is azt mondani az ásatások ellenére, hogy "á, az csak kövekből épült feljáró a hegyre".

:)))))

Ennyire gyerek -értsd: akadémikus "tudós"- befolyásolja döntően a világot. :))))

Meeeeegtapsolom a Nagy Bummocska ("Ősrobbanás") típusú, butuska elméleteiteket. Juhé. Mi vagyunk a megfogalmazásotok szerint a "juj de cúúúnák és pajjanyojigyok", mert a kisiskolás szintű lelketeket, a presztízsféltéseteket megbántottuk. Egyem a kis érzékeny lelkecskéteket, cukorfalatka akadémikusok...

Mond csak szépen anyucidnak még, hogy "cúna pajanyojigy", mert akkor megnyugszik az a kis érdekelt lelkecskétek. ;) Előző, ha reálisan nézzük a dolgokat, visszapasszolhatom a lasztidat:

nézesd meg magad gyermekgyógyásszal, édesem.

Nyugi, a kartársaidnak is üzenem, nem kell szégyenszemre egyedül gyerekorvossal kivizsgáltatod az infantilis lelkedet, mert ti egyszerre, klikkekben csináltok mindent, mint a kisiskolások, mehettek tömegesen elmeorvoshoz és gyermekgyógyászhoz kivizsgáltatni magatokat. De azt csinálsz, amit akarsz, a te problémád elsősorban. Csak még eddig se lát el a vaksi szemecskéd.

Kicsim, tudod jól, hogy aki kettőnk közül paranoid, az te vagy, és akadémikus elvbéli társaid. Alaptalan félelmetekben a szemeteket kiszúró igazságot is érv nélkül félresöpritek az asztalról. Ha meg érvelni próbáltok, tele van mellébeszéléssel, csúsztatással, kevésbé rossz esetben tévedésből, de általában durciból csaltok, mint egy átlag kisiskolás.

Én már itt, kérlek, ezrével soroltam akadémikus tévedéseket, nem strapálom magam.

Aztán utólag, évtizedek, évszázadok múltán nekünk adtatok igazat oly módon, hogy

"ó, hát mi az akadéjjmikuszjok mingyig isz aszt ájjítyottyuk, hogy létezik levegőnyé nyehezebb tááágy ami jepűűűnyi tugy!"

Pl 1890-ig mereven, vakon, kisiskolás módjára szemellenzősen állították az akadémikus "tudósok", hogy ami tárgy nehezebb a levegőnél, az nem emelkedik fel.

[link]

Örülhetsz, hogy elmagyaráztam neked a kisiskolás gyermeteg hozzáállásod mibenlétét, előző, azért, hogy tudj magadon változtatni. Azt, hogy gyermekorvos segítségével éred-e el magadon, vagy elmeorvossal, vagy önállóan, az ügyességeden múlik.

Különösebben több energiát terád nem pazarlok, mert

még fantáziád sincs, hogyan próbálj másokat lejáratni, nem, mintha korrekt dolog volna a lejáratás.

. . .

Hozzáteszem: én csak visszadobtam a lasztit neked, hogy mégis kettőnk közül vajon ki a paranoid. Nyilvánvalóan te, és a legtöbb más akadémikus. Tisztelet a kivételnek.

A kisiskolás szintű "pajjanyojigy vaty" klisét ismételgeted ALAP NÉLKÜL, mint a legtöbb akadémikus. Én viszont csak alappal állítok ilyet.

Miközben tele vagy ok nélküli félelmekkel, nehogy lebukj, akárcsak akadémikus elvbéli társaid. Ennyit rólad.

Az önvédelem jogos és szükséges, angyalkám. Az unkorrektség viszont nem, amit te művelsz, infantilizmusod és alaptalan félelemeid okán.

Másvalaki esetleg érdemben és korrekten? :)

2017. jan. 5. 14:35
 36/45 anonim ***** válasza:
16.39 leírta a helyes választ kerdezo. A reakciok pedig vikagosan kiegeszitik a valaszt. Ezert nincs senki aki nyiltan, HATALOMRA ÈS IRÁNYÍTÁSRA tanít.
2017. jan. 5. 18:15
 37/45 anonim ***** válasza:
14.35-en nagyon nagy elismerèsem. A kènyeget ilyen szèpen ès alátámasztva nem tudta volna senki megfogalmazni. Remèlem kicsit felrázta a tudatot, hogy vègre kiszakadjon abból a pici objektív szemszögèből, ès meglássa a vègtelent ;)
2017. jan. 5. 18:24
 38/45 A kérdező kommentje:
Bocsi a nem túl részletes válaszért de ez (legalábbis nálunk) egyáltalán nem volt titok a suliban hogy mondjuk a nagy hatalmak önös érdekekből nem támogatják a megújuló energia forrásokat addig amíg az olaj stb "könnyen hozzáférhető" vagy legalábbis sok hasznot hoz nem a napfényt-szelet- vizet használni. SŐT nekem és még jó pár száz diáknak tanították sőt a TKben is benne volt hogy a mai fogyasztói társadalom kialakulása a természet kizsákmányolása és a természettől való totális elszakadás a "mérnök" tárgyak és a kereszténység hibája.
2017. jan. 5. 20:28
 39/45 anonim ***** válasza:
egy szó és mindent elmondtam:. jezsuita papság.
2017. jan. 6. 01:18
 40/45 anonim ***** válasza:

"hogy vègre kiszakadjon abból a pici objektív szemszögèből, ès meglássa a vègtelent ;)"

Mármint nem pont inkább "szubjektívból kiszakadni"-t szerettél volna írni? Nem elírásról van szó részedről?

Mert ha nem, akkor cinizmusnak vagyok kénytelen értelmezni a soraidat, kizárásos alapon.

Ha viszont nem cinizmusból írtad, akkor gondolom, elírtad, és az "objektív" szó helyett "szubjektív" szót szerettél volna írni...

2017. jan. 7. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!