Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Van ilyen egyáltalán, ki...

Van ilyen egyáltalán, ki segít nekik?

Figyelt kérdés
Nem nagyon tudtam mást kitalálni kérdésként igazából az a nagy helyzet hogy nem találok olyan csoportot vagy fórumot sehol amire kíváncsi lennék. Például én nem látok soha olyat hogy lenne egy ilyen parapszichológus vagy aki ilyennel foglalkozik hogy keresne olyan embereket akiknek mondjuk jó megérzéseik vannak. Nézem ezeket az Astro tvket és gondolkodom hogy hogy kerülnek ezek oda? Van valami okjs mágus képzés? Vagy mi? Mit tehet valaki aki úgy érzi megérez ezt azt de nem kopogtat Triniti hogy kövesse a fehér nyulat igazából még nem környékezett meg egy furcsa szekta se... Még csak füves cigivel se kínáltak soha... :-D nem tudom másokat betalálja ez a dolog? Vagy hogy növik ki magukat? Vagy ilyen nincs is valójában csak egy rakás bohóckodó őrült ez az egész és senkinek nincsenek erősebb képességei másoknál? Igazából tudom hogy túl sok időm van de mégis... Hogy kezdenek el mozgolódni ebben a "világban" azok akik érzik magukban a késztetést?
2016. dec. 29. 18:11
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Nem bírom a kriptonitot :D
2016. dec. 29. 20:17
 22/45 anonim ***** válasza:

Bocs kérdező, nem akarlak elkedvetleníteni, de a gagyi tv adások betelefonálóinak egy része beépített ember, játssza a hülyét, csali gyanánt. (Ki tudja, lehet, h te is troll vagy? :D ;) )

A "rendekről" meg bár érdemes informálódni, mint általában a világ dolgairól, h alap szinten képben legyen az ember, de komolyabb szinten szerintem, nem érdemes belefolyni.

Az Golden Dawn állítólag sátánista szex orgia centrikus, az oto meg állítólag -ami szintén sátánista- a gyilkosságot helyezi a középpontba, állatáldozatoktól a gyermekáldozatokig.

Szóval normális ember nem vágyik belépni ilyesmikbe. (Meg nem is átlagemberek előtt nyitottak.)

A szabadkőművesektől is jobb, ha távol tártod magad - gondolom én, laikusként. De te döntesz, mit teszel.

2016. dec. 29. 23:51
 23/45 A kérdező kommentje:
Hát igen. Ez az Astro tv szerintem is egy vicc :-D bár úgy gondolom a fenébe hogy nem "nekem jutott először eszembe" :-D ja ránéztem erre a két "rendre" de én nem olyanra gondoltam ami ilyen egyértelműen elmeroggyant szociopaták gyülekezete -bár biztos ha sok ilyen gyűlik össze történnek furcsa dolgok... :-D hanem hogy ha létezik olyan ebben a kategóriában aki se nem csaló se nem agybetegek hanem kvázi normálisak és tényleg tudnak "valamit" azok hol vagy hogyan kezdik? Kihez fordulnak... Vagy mindenki ilyen önjelölt módon egyedül küzdi el magát bizonyos szintre..? :-D
2016. dec. 30. 08:17
 24/45 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy alapvetően minden ciklikus, csak ezt nem kötik a nózidra a suliban. ;) Meg senkiére. Mert a suli nem hagy önállóan gondolkodni téged, a társadalmi szokások, nevelés meg kiölte belőled is valamilyen szinten (mint szinte mindenkiből) óvodás korra a spirituális tudást, érzékelést - itt jön a képbe a ciklikusság; hiszen tudtál te is sok mindent, érzékeltél te is eléggé, 5 érzékszerven túl, főleg 5 éves korod előtt, mint mindenki.

Na, kb így kezdi mindenki: úgy hogy eleve tud sok mindet , képes sok mindenre, aztán elveszti e képességeit és tudását, meg kiölik belőle társadalmi hatásra, és nevelésre ("ugyan kicsim, nincs ott semmiféle szellem", "jaj, tesó, mekkora gyerekes hülye vagy, még hogy angyalok, hahaha, kacag a májam" stb).

(Ez nem azt jelenti, hogy az elvont kifejezések mint pl angyal, isten, ördög stb pontosan volnának definiálhatóak -hiszen anyány ember, annyi félét ért ezek alatt-, de viszont valóban irdatlanul több létezik annál, mint amit 5 érzékszervvel érzékelünk.)

De amit elveszít az ember, vissza tudja szerezni. Figyelj gyakran befelé, meditálj (azaz csendesítsd el a gondolataidat is és csak szemlélődj belül, csukott szemmel akár), meg úgy egyáltalán befelé. Ez az egyik legintenzívebb és az egyik reális módja a tudati fejlődésnek.

Belül van az igazság. Mindenkiben belül. És minél mélyebbre figyelsz belül, annál közelebb kerülsz a mindenki közös pontjához, ahol egyek vagyunk mindannyian.

A többi már részletkérdés, mindennek ideje van a földi világban -pl h mikor kivel kerülsz kapcsolatba és mikor milyen szinten és hogyan, milyen minőségben-, más tudatállapotokban meg másféle idő (vagy időtlenség) van, jelenleg a Földön meg idétlenség. :P

2016. dec. 30. 11:14
 25/45 A kérdező kommentje:
De én nem akarok egy lenni mindenkivel :-D annyi hülye van.
2016. dec. 30. 11:28
 26/45 anonim ***** válasza:
Az egèsz tv egy átverès. A mozgókèpre az ember reagál, rendíthetetlen figyelemmel követi a kèpeket, miközben amit lát ès hall, tudatalatt kategorizálódik. A normális fogalomról alkotott elkèpzelèsek, 80%-ban a mèdia világán keresztül vannak beprogramozva az emberekbe. Viselkedèsi pèldák ezrei vannak megfilmesítve, megzenèsítve. Az egyènnek tvzès közben fogalma sincs, hogy megtanulja ès alalmazza a látott, mozdulatokat, mimikákat, viselkedèst. A műsoroknak van egy hangulata, ami nem függ a stílusoktól. Ezt a hangulatot megszokássa varázsolja a tv. Ez a hangulat a kulcs, a beprogramozott viselkedès előhívásához.
2016. dec. 30. 13:53
 27/45 anonim ***** válasza:

Kérdező, egynek lenni mindennel és mindenkivel nem akarat kérdése, hanem tény. Szinte más tény nincs is a létezésben, minden más relatív és szubjektív, valamilyen szinten.

Valamint ügyelj, kérlek, ne keverd a szezont a fazonnal.

Nem a személyisége azonos az embereknek! Ha figyelmesen elolvasod, amit írtam, akkor megértheted. :)

2016. dec. 30. 18:11
 28/45 anonim ***** válasza:
0%

Előző előttinek üzenem: ez részben igaz, mindjárt részletezem... De előbb egy kis kitérő.

Az alábbiakban bizonyos LÉNYEGI szempontból értem azt, hogy reális, igaz egy adott dolog / tartalom, valamint azt, hogy hazug, avagy téves egy adott dolog, tartalom. A földi viszonyok tekintetében értem alapvetően, nem pedig a mindenség legtágabb szemszögéből.

Leginkább a filmtrükkök veszélyesek, ha negatív tartalmat közvetítenek, pl a felvillanó képkockák, stb. Ezek jutnak a tudata alattiba. Amit tudatosan felfogsz, azt tudatosan felfogod, ilyen egyszerű. :)

A tudat az NEM tudatalatti. :)

Ezen felül persze tudatosan felfogható, tehát nyílt tartalmakkal is mossák sajnos a gyerekek és felnőttek agyát, de annak a kitartó ismétlés az egyik fő pillére, mert az kevésbé ravasz módszer (már ha a negatív és/vagy hazug tartalmakról beszélünk).

Ezen kívül nem csak a médiák (mozgóképek, tv, újságok, napilapok, rádió stb) programozzák az embereket fentről, hatalmilag vezérelten, hanem a másik fő tényező az iskolarendszer, meg eleve a hivatalos, akadémikus tudományos állásfoglalás, mely utóbbinak szintén legalább 80%-a féligazság és hazugságok; a féligazság még a hazugságnál is ártalmasabb tud lenni amúgy.

A tévedések (és a reális igazságtartalom) aránya kisebb, inkább szándékos megvezetésről van szó fentről vezérelten mind az iskolarendszerben, mind az akadémikus, hivatalos tudományos állásfoglalás terén (utóbbi pl a szóban forgó állami és kereskedelmi televíziózást is uralja, tehát a főáramú médiákat).

Az akadémikusok java része is balek, agymosott hozzáteszem, mert ők se tudják, hogy hazugságokat tanítanak jószerivel; hiszen az akadémikus hozzáállás szellemi lustasággal párosul: arra, hogy sokuk (értve a sok diplomások és a profok nagy részét is) nem vizsgálja felül azt, amiket tanult, se a kutatási eredményeit, holott utóbbiak is TÖBBSÉGÉBEN (nem 100%-ban, hanem többségében) rögeszmék sablonjaira épülnek.

2016. dec. 30. 18:25
 29/45 A kérdező kommentje:
Jó most nem arra gondolok hogy vedd meg azt az új telefont vagy igyad ezt a sört és menő leszel című agymosásokra... De hát az emberek is meg amit tanítanak is valami féle információ összegzés és nem tudom ha vki járt iskolába akkor tudja hogy a reál tárgyakban sok félre magyarázható dolog nincs max olyan ami még nem bizonyított vagy megcáfolt vagy úgy tünik bizonyított jelen pillanatban... A humán tárgyak meg alapból bele magyarázás ... Na meg ott is csak emberek vannak emberek tanítanak a munkahelyen a kollegák is csak emberek a családban is csak emberek vannak akik ezt azt amazt gondolnak de valójában senki se tudhatja biztosan mi az "igazság" az meg elképzelhetetlen h egy ember úgy nőljön fel h nem befolyásolja semmi és senki mer akkor ahhoz egy terráriumba kéne zárni egyedül azt néha belőni neki csuzlival kaját de akkor még annyit se érne el mint bárki a "való életben" ... Meg azt vettem észre hogy minél több kérdés merül fel valakiben a honnan jött mi a célja kicsoda ő valójában stb annál később éri el a békét magában... Anno megmondták te x y fia vagy lánya vagy ihun van a föld ami x száz éve a családunké aztat túrjuk má generációk óta te is aztat fogod életed végéig kész...vagy férjhez adunk azt szülsz... Meg sütöd a kakaós palacsintát azt jóvan...
2016. dec. 30. 18:36
 30/45 anonim ***** válasza:
0%

"a reál tárgyakban sok

félremagyarázható dolog nincs"

Dehogy nincs! :) Szomorú dolgok, de a világ talán legnagyobb fizikusának, Teslának a találmányai egy részét nagyobb hatalommal bíró szintek utasítására összetörték! És ez csak egy, a sok tízezer eset közül!

Tudok magyar feltaláló fizikusokról, akiket a jelenleg elfogadottnak tartott fizikai törvényszerűségeknek ellentmondó találmányaikért kivégezték titokban, de logikusan kikövetkeztethető, hiszen 3 nap alatt a tök egészséges feltaláló rákban elhunyt, miután sikertelenül tárgyaltak vele, hogy külföldön szabadalmaztassa találmányát!

Ezek nyílt titkok, utalások ara, hogy "ne merj ellentmondani az akadémikus hazugságoknak, különben így végzed, ha feltaláló vagy!"

Ne haragudj kérdező, de nagyon el vagy tévedve... a kémia, fizika legalább 75%-ban kamu, ahogyan az utóbbi évszázadokban oktatják! A magas matematika is. A mateknak csak a nagyon kézzel fogható része az, ami szinte teljesen reális, de abban is sok vita volt, mert a magyar zsenink: Bólyai sok-sok éve megreformálta az addig divatos euklideszi geometriát, utóbbit több ponton megcáfolva.

Még mindig nem érted, mi folyik itt... Hatalmi játszma és tömeges agymosás az iskolában is, az egyetemekig! Ezért az iskolai tananyag az egyetemeken is minimum 75/80%-ban szándékosan hamisított, így az is, amiket a tévében látsz, tudomány címszó alatt! Legyen az reál, vagy humán terület!

.

.

Egyébként innen üzenem a kíváncsiskodóknak, hogy még egyszer ne merészeljen senki itt arra hivatkozni tudományos kérdéseknél, hogy "a barátom ezt, meg azt írta, hasonlót, vagy mást", ugyanis semmiféle barátomról nem tudok, hogy tudományos kérdésnél hozzászólna. Élhetek alanyi jogon feljelentéssel. Ezt nem sokszor vetem fel, de ami sok, az sok! Kéretik nem meghazutolni a szavaimat! tudják, akikről szó van... Se készpénznek venni, ha valaki hasból hazudik rólam, pusztán kommunikációs trükk gyanánt.

Önálló meglátásaimmal szólok hozzá kérdésekhez, és semmiféle "barátom" nem ír ide tudományos vélekedést, pláne nem engem pártolva, se én semmiféle barátomat! Aki mégis ezt feltételezi rólam, az szálljon magába, mivel nincs bizonyítéka ilyesmire, ami nem csoda, hiszen hazudik az illető. Kéretik NEM radírozni! Sem készpénznek venni, ha bárki is hazudik rólam itt!

Élhetek a FELJELENTÉS lehetőségével, amennyiben meghazutolni igyekszik bárki, vagy aki alap nélkül ilyet hisz rólam, a káromra! Kéretik felnőtt módra viselkedni és moderálni magukat az érintettek! Megköszönném. Erről ennyit.

Bocs a kitérőért, kedves kérdező. A töröltnél nem volt lehetőségem ezt megejteni. Mi a francot fosik a hatalom tőlem, egy hétköznapi embertől, a jó ég tudja. A paranoiájuktól fosnak netán, nem tudom, az ő dolguk. Viszont elég unalmas már, amit művelnek. Szólásszabadság van, és a realitásról írok. Mégis mit képzel, akinek ez probléma? Az netán, hogy vaj van a füle mögött egyeseknek?? Nem kötelező csalnia! Ennyi az egész. Még egyszer bocs kérdező a kiszólásomért, nem neked szólt, hanem nekik, de azt a kérdést már sajnos törölték, oda nem írhattam.

2016. dec. 30. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!