Ez most tisztánérzés?
Figyelt kérdés
mikor egyszer játszottunk egy kártyajátékkal amit magyar kártyával kell játszani és az a lényege h mindig olyan lapot tegyél le amilyet a másik is és utána 1randomot na szóval csak az adott kártya fölé hejeztem a kezem és éreztem egy rezgést az adott kártyákból ami alapján meg tudtam mondani hogy az mien tök makk szív zöld és ezt nagyon sokszor megcsináltam hiba nélkül. ennek a képességnek mi a neve ???#médium #parakinézis
2016. okt. 9. 09:28
11/18 anonim válasza:
Igenis képesség. Képes vagy átadni az irányítást a tudatod helyett a megérzésednek, intuíciódnak. Ez olyan képesség, ami nagyon sok emberből hiányzik, pedig alapvetően mindenkiben ott lehetne. Élj vele.
12/18 anonim válasza:
Úgy is próbáltad, hogy hátlappal felfele van a kártya?
13/18 anonim válasza:
Ha fürdöttél előtte akkor igen.
15/18 hosszúhajú válasza:
megérzés. na de azért ez kevés egy tisztánérzéshez. akkor elég sok tisztánérző lenne - én is - ők ha rád néznek közeledben vannak, meghallanak, szinte ismernek téged, vagy leírnak lelkileg milyen vagy, vagy múltadat látják... fejlett a harmadik szemcsakrájuk de egy tisztánérzőnél ez napi dolog, hogy érez dolgokat, ha majd bárkivel, napi szinten ráérzel nagyobb jelentőségű dolgokra, múltjukra, jelenlegi problémájukra - na akkor - ez meg már kiderült volna. Na meg egy tisztán érző az embereket érzi, érzékeli, nem a lapokat. neked jó megérzéseid voltak, de nagyon. de nem emberekkel. kamatoztathatod ezt a tudásod, mert az biztos, hogy fejlettebb lehet az intuíciód az átlagosnál. olvass könyveket róla!
16/18 anonim válasza:
10-es! ezt a kérdést magadnak is feltehetnéd, a helyesírási hibáddal kapcsolatban!
17/18 A kérdező kommentje:
Hirtelen mien sok nyelvész professzor lett most komolyan mégis mennyi IQ-tok van -,-
2016. okt. 12. 19:37
18/18 anonim válasza:
én 26 másodperc alatt raktam ki ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!