Ehet, hogy valójában a felvilágosult emberek a hibák a Mátrixba?
Mostanában sokat gondolkozok ezen. A világ az NPC-knek a tudomány fanatikusoknak a materialistáknak lett megcsinálva ; higgy abban, hogy a semmiből robbant fel ez a mindenség ami körülvesz, majd hipp hopp létrejöttek az atomok és zsupsz össze is álltak csillagokká mások bolygókká és ti a majmokból lettél. Minden úgy lett megalkotva a Mátrixban, hogy ezt hidd. Kint a holografikus projekció, a vetítése a csillagoknak, bolygóknak, Holdnak az hogy lezárják az Antarktiszt, Ausztráliába hosszú kiértések vannak, hogy ne menj más világokban. Minden azt szolgálja, hogy ebben a börtöntanyán éljél. Mondanám, hogy nézz utána a "börtönbolygó" elméletnek, habár ez ne igazán bolygó
Ebben igazán kellemetlenül éri magát egy felvilágosult. Mindenhol gátakba ütközik, mindenki leszolja az emberektől kezdve a társadalom minden formája kiközösíti. Én pl jól le tudtam élni az életem ilyen NPC-ként. Elvégeztem egy jó egyetemet. Nem a szakmában helyezkedtem el fizikusként, hanem egy irodába aktatologatóként. Megvan a jó kis fizetésem és vásárlok, fogyasztok, így vagyok boldog. Nehéz volt megérteni a világ valódi működését, fizikáját - mindazok ellenére, hogy magas képzésben részesültem - mivel az oktatásnak köszönhetően erősen agymostak egy NPC kockába. De eltitkolom, hogy én már ezen túlléptem, hogy ne váltsam ki a tudomány szektások gyűlöletét és tudok, így is élni Botként. Így könnyebb.
Lehet, hogy az ha valaki többet ért és messzebb lát valóban hátrány ? Ez a világ a kocákra szabott embereknek jó csak?
Egyik dolog, hogy akik fiktív konspirációs elméletekben hisznek, nem ők a "felvilágosultak". Ők sok esetben üldözési mániások.
Másik dolog, szerintem te ezt a kérdést is csak kitalálod, nem önmagadról beszélsz.
Neked más problémáid vannak, mint például kitalált kérdéseket írsz ki a Gyakori Kérdések felületére, gyakorta máshonnan vett ötletek alapján.
Milyen kerítés? Az ausztráliai dingókerítésről beszélsz, amit a birkák védelmére építettek a dingók ellen?
Az Antarktiszról annyit, hogy bár valóban vannak gyanús jelek, de építettek ott az argentinek két olyan állomást is, ahol civilek is laknak. Amúgy meg civilben nem egyszerű összeszedni annyi pénzt, hogy hobbiból hajókázz az Antarktiszra, elég sokba kerül egy megfelelő halászhajó (belépő szint).
Más dolog: ha valóban a Mátrixban élnénk, akkor nem lenne értelme olyan zónákat létrehozni, ahol a bent lévő játékosok rábukkanhatnak technikai részletekre. Pl. se a GTA-ban, se a Sims-ben, meg máshol se, nincs olyan tiltott létesítmény, ahova betörve automatikusan kilépne a játék. Illetőleg ha annyira be akarnánk zárni a játékost, akkor be lehetne vezetni speciális fizikai szabályokat, hogy a játékos és az űrhajók között ne legyen collision.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!