Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a leghatékonyabb módszer,pr...

Mi a leghatékonyabb módszer,praktika arra ,hogy elhagyjam a felvilágosodás szintjétt és áttérjek a megvilágosodásra?

Figyelt kérdés

2024. júl. 23. 15:47
 1/7 A kérdező kommentje:
Az a probléma ,hogy sűrűn belefolyok filozofálásba a mikor a többiek is ezt csinálják.És nem feltétlenűl vallási,sprituális filozófálásról beszélek!
2024. júl. 23. 15:57
 2/7 A kérdező kommentje:

Vagy legalább is ez is egy probléma.

Én most inkább egy átfogó módszerre,tanácsra lennék kíváncsi ,de ha valaki konkrét problémára ad választ ,amit fent leírtam akkor azt is elfogadom.

2024. júl. 23. 15:58
 3/7 A kérdező kommentje:

Amit rólam tudni kell az ,hogy a jóga fele nyitok.

És ezt tanulgattom a magam tempójában illetve olvasgatok róla.

2024. júl. 23. 16:00
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
Volt egy disznó, aki repülni akart.
2024. júl. 23. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:
40%
Végül nem jött be az ayahuasca és a fű kombinációja?
2024. júl. 23. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
A fel-t cseréld ki a meg-re!
2024. júl. 24. 02:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Én pont most hogy vagyok a fejlődés végén ... a vágyaim a napokban halnak ki.

Én sosem filózok semmin ... sőt, én kábítószerrel kezdtem bele még az egészbe.

Ayahuasca főzeteket ittam ... s már a megvilágosodás küszöbén vagyok ...

2 hete már nem iszok semmit ... volt hogy napi rendszerességgel is ittam, ... a vége felé már megértettem azt is, hogyan lehet teljesen hányásmentes kényelmes utazásokat is csinálni.

Őszintén szólva a legerősebb kábítószernek tartják számon, de én szinte sosem hallucináltam tőle semmit ... még álomnak is gyenge volt, de a tudatomat úgy kitágította, hogy az ébredés útjára kerültem vele.

2024. júl. 31. 16:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!