Keleten (főleg Indiában, Tibetben) sokkal nyitottabban állnak hozzá olyan témákhoz, mint előző emberiségek, paleoasztronautika, ezotéria, és hasonlók, mint a "felvilágosult" Nyugaton?
Egyébként én voltam Indiában huzamosabb ideig és egyáltalán nem éreztem ezt az ezoteria felé való nyitottságot a mindennapokban…ahhoz már inkább egy tibeti kolostorba kell menni, mondjuk oda én is elmennék egyszer nagyon hátha ott tudnának kezdeni valamit a cifra életemmel
Ugyanúgy ármánykodnak, féltékenykednek az emberek mint hozzájuk képest nálunk nyugaton
Egyetértek 2#-vel és 3#-val is, nagyon kevesen vannak ott is tudatában az ősi dolgoknak, a közemberek élnek, dolgoznak, szeretnek, halnak, nem foglalkoznak ilyesmivel, pont mint bárhol máshol.
Tibet egyike annak a három helyszínnek, ahová Atlantisz megsemmisülése előtt békés csoportok kitelepült el, 11 ezer évvel ezelőtt.
De ugye korábban volt kb 4000 kolostor, ebből a kínaiak csináltak 4-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!