Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Keleten (főleg Indiában,...

Keleten (főleg Indiában, Tibetben) sokkal nyitottabban állnak hozzá olyan témákhoz, mint előző emberiségek, paleoasztronautika, ezotéria, és hasonlók, mint a "felvilágosult" Nyugaton?

Figyelt kérdés

2022. nov. 8. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Nyilván
2022. nov. 8. 19:33
 2/7 Grimfox ***** válasza:
67%
Bizonyos témákhoz igen, mert ott jobban a köztudatban él a hagyomány, mint nyugaton. De ez nem jelent általános nyitottságot minden téma felé. Például a paleoasztronautika iránt szerintem ott is kevesen nyitottak, hiszen az isteneiket, és héroszaikat a paleoasztronautika lecseréli földönkívüliekre. Materialista irányba próbálja kényszeríteni a spiritualitásukat. Ugyanez a helyzet a modern "ezotériával". Rengeteg modern ezoterikus elgondolás eleve keletről származik, de itt csak megcsonkított, és kifacsart részleteit ismerjük az eredeti filozófiának, és gyakorlatoknak. A nyugati ezotéria inkább lejáratókampány az ezotéria ellen, mint tényleges ezotéria.
2022. nov. 8. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

Egyébként én voltam Indiában huzamosabb ideig és egyáltalán nem éreztem ezt az ezoteria felé való nyitottságot a mindennapokban…ahhoz már inkább egy tibeti kolostorba kell menni, mondjuk oda én is elmennék egyszer nagyon hátha ott tudnának kezdeni valamit a cifra életemmel

Ugyanúgy ármánykodnak, féltékenykednek az emberek mint hozzájuk képest nálunk nyugaton

2022. nov. 8. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

Egyetértek 2#-vel és 3#-val is, nagyon kevesen vannak ott is tudatában az ősi dolgoknak, a közemberek élnek, dolgoznak, szeretnek, halnak, nem foglalkoznak ilyesmivel, pont mint bárhol máshol.

Tibet egyike annak a három helyszínnek, ahová Atlantisz megsemmisülése előtt békés csoportok kitelepült el, 11 ezer évvel ezelőtt.

De ugye korábban volt kb 4000 kolostor, ebből a kínaiak csináltak 4-et.

2022. nov. 8. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
32%
Nyugaton nyitottabbak szerintem. Azért ezekhez pénz kell, és nyugaton több ember van aki ki tudja fizetni. Persze előző emberiségek ingyen vannak, csak meg kell nézni néhány videót. De a spirituális technikák, konferenciák, beavatások, oldások, stb ezt egyre nyugatabbra jobban meg tudják fizetni.
2022. nov. 8. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
Elvileg amiért fizetni kell azt már cseszheted…
2022. nov. 8. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
64%
Én szívesen fizettem volna már komolyabb összeget is egy hiteles jósnak/látónak/akárkinek vagy rontás levevőnek ha találtam volna
2022. nov. 8. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!