Létezhetett anno "előző emberiség" (ami mára mitológiává degradálódott)?
Atlantisz,Lemúria,Mú mind ilyen civilizációk voltak.
Biztos volt még ezeken kívül is,dinoszauruszok után de az olyan rég sok millió évvel ezelőtt volt hogy még mitológia terén se őrizték meg az emlékét.
A mítosz kevés.
Nincs tárgyi nyoma, hogy létezett volna ilyesmi.
Nem. Az emberiség történelmét már rekonstruálták a tudósok.
Embercsoportok éltek, amik közül csak a Homo Sapiens maradt fent. Viszont a neandervölgyieket a génjeinkben hordozzuk. Már aki... Mert nem mindenki örökölt neandervölgyi géneket.
Smaragd táblákat nézzétek meg.
Youtube spirit science
#4 válaszával egyet értek. Szerintem tájékozódj a témában, ha ennyire érdekel. Javasolt párat. Én bár máshol kutakodtam, nem zárom ki ezt a lehetőséget . Sőt, megvan a saját teóriám :)
Eltekintve minden egyébtől, a régészeti , természeti bizonyítékok azt sugallják , valószínű voltak előttünk is itt.
Szerintem kezdj el keresgélni, rengeteg könyv van, és nagyon jók is, én nem szeretnék ajánlani, szerintem pont az a jó, ha a sok forrásból végül magad interpretálsz egy konklúziót :)
Itt lesz egy két ilyen Homosapiens és egyéb majom szerető ember, akiknek elmondanám hogy a neandervölgyi ember és a többi szelíd óriás nem halt ki, csak belekeveredett a lecsóba. Elméletileg összeszűrtük velük a levet, és eleve túl banális azt feltételezni, hogy különböző fajokról meg evolúciós zsákutcákról beszélünk.
Ezen felűl túl sok tárgyi bizonyíték van egy fejlettebb civilizáció létezésére, és ezen tárgyi bizonyítékokra tényleg nincs ma ismert magyarázat.
Szerintem nyitottnak kell lenni, ha másért nem is csak azért, nehogy túl nagy meglepetés érjen.
Barlang rajzokat ide, vagy oda az emberek már tízezer éve sem voltak hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!