A Szíriuszi Tanács és az Őrzők Szövetsége gondoskodik arról ősidők óta, hogy az emberiség ne pusztítsa ki magát teljesen?
Nem a szíriusziak őrködnek, hanem az Orion ködből érkezők. Orion= őrön. "Orion, Würen, annyit tesz,
mint õrön azaz õrségen (lévõ)." [link]
Nem hiszem. Csak a véletlenen mulott legalább 5 esetben az atomháború. Nem vigyáz ránk senki. Már ez a 6.emberiség. Mi is ki fogunk dögleni
Mondjuk külön érdekes az emberi EGO terméke, az hogy galaktikus tanácsok vigyáznak ránk, de még csak le sem szálltak egyszer sem. Különféle galaktikus fajok csodálnak minket és védenek persze, de még egy sem tette ide a lábát sem. Plátóian fappolnak ránk a távolból
7 nekem tetszett, a mi lenne ha? És ha ha akkor hogy lenne kérdésre meglepően jó válasz.
Én nem hiszek ezekben, nem értem de szerintem a kérdező részére ez egy marha jó válasz.
Nem hiszek ebben. Csak az őrző szó miatt kattintottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!