Tényleg kihalunk a közeljövőben?
Az ember a Föld rákos daganata, ami pusztítja az őt éltető közeget.
Az ember sokkal előbb ki fog pusztulni, mint pármillió év, mert víz nélkül az elsivatagosodott bolygón, ahol jó eséllyel már állat sem lesz és napi 60-80-fok lesz a középhőmérséklet, nem lesz élettere.
Nem hiszem, hogy pesszimistán számolok, ha szerintem a 2700-as évet sem érjük meg, a jelenlegi erkölcsi és fizikális jelek alapján.
Próbáltam értelmezni amit írtál, de nem tudom,hogy jön ide nemesség?
A keleti blokkban a II.Vh. óta még az írmagjukat is igyekeztek kiirtani, így sok vizet nem zavartak. És az igazi nagy - a Föld sorsát eldöntő - változások gyakorlatilag azóta következtek be. A világ többi részén, nem a nemesség, hanem a pénzmágnások vezénylik a tempót. Van néhány ország királysággal, de ők nem sok vizet zavarnak, a kérdésed szempontjából.
Azt sem értem igazán, hogy keverednek ehhez a témához az ügyvédek, orvosok, közgazdászok és főleg azt nem, hogy a szüleik anyagi helyzete hogy vezetne a Föld pusztulásához, vagy fennmaradásához?
Láthatóan nem ugyanarról beszélünk, így átadom a terepet másoknak, akik értik, hogy te miről beszélsz!
Legyen szép napod!
Ettől fog a bolygó kipusztulni. (Vagy nem, de tegyük fel.)
Hogy egyesek elkezdenek "kisfiam"-ozni. Hogy úgy érzik, az érvek hiányát és gyengeségét a másik becsmérlésével ellensúlyozni lehet. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!