Savas lett az őszibarack lekvár és a paradicsomlé, amit készítettem. Vajon mit rontottam el? Mit csináljak a közeljövőben hogy ez ne ismétlődjön meg?
Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 03:25
1/1 anonim válasza:
Semmit nem rontottál el, egyszerűen savanyú volt mindegyik. a lekvárt újrafőzheted még plusz cukorral, a paradicsomot majd felhasználáskor korrigálhatod egy kis cukorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!