Mi lehet az oka annak, hogy a 2 napos őszibarack befőtt bebarnult?
Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 17:44
1/6 lencsefőzelék válasza:
Valszeg levegőt kapott. A friss barack is bebarnul elég gyorsan, ha levegő éri (főleg a fehér húsú).
2/6 anonim válasza:
igen,ahogy az első írta...ha megpucolod és kimagozod,a barackokat addig citrom leves vízbe vagy enyhén ecetesbe lehet tenni...és akkor kevésbé van rá esély ,hogy megbarnuljon...
3/6 anonim válasza:
Amelyik bebarnult, bontsd ki, mert valószínűleg megromlik rövid időn belül a levegő miatt. Forrald fel újra és zárd le újból. Jövőre pedig rakjál egy icipici citromsavat a lekvárba, hogy megőrizze a szép színét :)
B.
4/6 anonim válasza:
A szín függ attól is hogy mikor kerül bele a cukor, minél hamarabb annál barnább lesz mert elkezd karamellizálódni. Miután az üvegekbe tetted a forró lekvárt, le kell fordítani és úgy hagyni kihűlni, így vákumot képez és jobban ráhúzza a fedőt + ha a forralás után is maradt benne baci maradéktalanul elpusztul.
5/6 anonim válasza:
Na, most jól megkavartátok a lekvárt. :)
6/6 anonim válasza:
Ne keverjétek be már szegény kérdezőt ennyire :) Levegőt kapott és kész ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!