Ehet, hogy valójában a felvilágosult emberek a hibák a Mátrixba?
Mostanában sokat gondolkozok ezen. A világ az NPC-knek a tudomány fanatikusoknak a materialistáknak lett megcsinálva ; higgy abban, hogy a semmiből robbant fel ez a mindenség ami körülvesz, majd hipp hopp létrejöttek az atomok és zsupsz össze is álltak csillagokká mások bolygókká és ti a majmokból lettél. Minden úgy lett megalkotva a Mátrixban, hogy ezt hidd. Kint a holografikus projekció, a vetítése a csillagoknak, bolygóknak, Holdnak az hogy lezárják az Antarktiszt, Ausztráliába hosszú kiértések vannak, hogy ne menj más világokban. Minden azt szolgálja, hogy ebben a börtöntanyán éljél. Mondanám, hogy nézz utána a "börtönbolygó" elméletnek, habár ez ne igazán bolygó
Ebben igazán kellemetlenül éri magát egy felvilágosult. Mindenhol gátakba ütközik, mindenki leszolja az emberektől kezdve a társadalom minden formája kiközösíti. Én pl jól le tudtam élni az életem ilyen NPC-ként. Elvégeztem egy jó egyetemet. Nem a szakmában helyezkedtem el fizikusként, hanem egy irodába aktatologatóként. Megvan a jó kis fizetésem és vásárlok, fogyasztok, így vagyok boldog. Nehéz volt megérteni a világ valódi működését, fizikáját - mindazok ellenére, hogy magas képzésben részesültem - mivel az oktatásnak köszönhetően erősen agymostak egy NPC kockába. De eltitkolom, hogy én már ezen túlléptem, hogy ne váltsam ki a tudomány szektások gyűlöletét és tudok, így is élni Botként. Így könnyebb.
Lehet, hogy az ha valaki többet ért és messzebb lát valóban hátrány ? Ez a világ a kocákra szabott embereknek jó csak?
Nem vágom, hogy mi is lehet pontosan ez az NPC szó amit a generációd használ :D úgyhogy nem tudok kiindulni a te gondolatmenetedből. A matrixot én is láttam. Az egy olyan film amiben vannak ugye ezek a robotok és rabszolgának tartják az embereket. Ez egy nagyon sötét kép. A magukat felvilágosulnak tartó! emberek azért nem hibák a mátrixban mert senki sem akarja, hogy ne ébredj fel. A kommunista rendszerben a tudatosságot emelő vallások (mint
Pl a buddhizmus) valóban illegálisak voltak. De most nyugodtan gyakorolhatod, el is mehetsz jóginak vagy szerzetesnek. Azt csinálsz amit akarsz. Ha bilincset érzel magadon az csak a te saját elméd lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!