Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért érzem úgy, mintha a...

Miért érzem úgy, mintha a világ nem lenne "valódi"?

Figyelt kérdés

Gyakran rám tör egy érzés, mikor mindent idegennek érzek. Nem tudom hol vagyok, hogy hogyan kerültem ide (átvitt értelemben, persze). Olyan, mintha minden egy illúzió lenne. Ilyen érzem igazán tudatosnak magam, és próbálom minél tovább fenntartani.

Vannak itt, akik hasonlóan éreznek?

2016. febr. 20. 08:34
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
#30 Sajnálattal közlöm veled, hogy csak egy test vagy.
2016. febr. 20. 21:23
 32/45 anonim ***** válasza:

halál fia, már megint kezded. Az előző nem a kérdésre adott válasz, mint ahogy azzal hencegtél, hanem belekötsz az itt kommentelőkbe.

A #30 jól érzi, ő nem csupán egy test. Te legyél test, ha abban hiszel, másokat hagyjál békén a téveszméiddel!

2016. febr. 20. 23:02
 33/45 anonim ***** válasza:

Halál fia, nővel vitatkozni olyan, mint a szobabiciklizés. Belefáradsz, de nem jutsz sehova. Te férfiésszel, logika mentén gondolkozol, így is érvelsz. Ezek az érvek egy nőnek semmit sem jelentenek. Hagyd rá, mert úgyis az övé lesz az utolsó szó. Addig nem nyugszik.

A kérdésre: mindegy, mit érzel, kérdező, a lényeg az, hogy úgy viselkedj, úgy élj, mintha ez egy valódi világ lenne. A problémáid a kihívásaid ugyanis valósak, és azok elől nem tudsz elbújni. Vagy megoldod őket, vagy megküzdesz velük, vagy maguk alá gyűrnek. És pocsék dolog lesz nyakig a szarban rádöbbenni, hogy az a szar mégiscsak valódi.

2016. febr. 21. 10:17
 34/45 anonim ***** válasza:

Nem csak nő gondolja úgy, hogy több, mint test. Hanem én is, férfi programozóként. :)

De lényeg a lényeg, a világ - akár valódi, akár nem - jelen pillanatban a te valóságod. Azért vagy benne, mert feladataid, tanulnivalóid, stb. vannak. Én sem érzem mindig magam jól vagy otthon benne, de nyilván nem véletlenül vagyok itt, tehát kénytelen vagyok azonosulni vele egy bizonyos fokig.

2016. febr. 21. 10:21
 35/45 anonim ***** válasza:

Ki van itt nő? Jelentkezzen!

A lényeg az, Kérdező, hogy ha Istennek gondolod magad, viselkedj is Istenként!

Az úgy nem működik, hogy a világot nem gondolod valódinak, mégis úgy viselkedsz, mintha valódi lenne. Önmagadat tartod vissza a felismerésben. Te magad segédkezel önmagad megkötözésében.

2016. febr. 21. 12:03
 36/45 anonim ***** válasza:

A világ nem valódi, legalábbis nem úgy valódi ahogy mi képzeljük.

A tudomány szerint a fizikai valóságunk rezgésekből áll ami húrokon keresztül rezeg. A vallás szerint pedig ezeket a húrokat pengeti valaki.

Még egyikre sincs megalapozott magyarázat szóval mindenki annak hisz amelyik számára a hihetőbb.

2016. febr. 21. 12:27
 37/45 anonim ***** válasza:

#32 Tévesze az, ami neked van. Nem csak én, hanem te is csak egy test vagy. És nem tértünk el a kérdéstől még mindig ott tartunk. Te dolgod mit hiszel, hogy ezt kötekésnek gondolod vagy sem. Ez a te saját szubjektív megítélésed.

#33 Ezzel azért nem értek egyet, mármint az általánosítással. Láthatod, hogy az előtted utánad válaszoló is férfi nemű, de mégsem jutunk egyről a kettőre. Manapság mi férfiak is női fejjel gondolkodunk.

#34 Honnan veszed, hogy neked bármiféle feladatod lenne az életben? Még, ha mátrixban is élsz, nem feltétlenül vannak elrendeltetett magasztos feladataid tanulnivalóid céljaid az életben, max ha magadnak találsz egyet és arra áldozod az életedet. Sok ember céltalanul él és hal meg. Te miért lennél különb? Miért ne lenne véletlen, hogy most itt vagy? Ezt akarod hinni.

#35 A kérdező messze van Istentségtől, ahogy te is. Még a saját valóságodat sem vagy hajlandó elfogadni. Csupa rossz tanácsokat adsz.

2016. febr. 21. 12:40
 38/45 anonim ***** válasza:
#36 Te sem értesz sokat abból, hogy mi a valóság és mi nem az.
2016. febr. 21. 12:42
 39/45 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik a bejegyzéseidből, halál fia, hogy azt hiszed, egyedül te vagy a kizárólagos igazság birtokában. Maradj meg ebben a hitedben. Krisztus mondá, mindenkinek a maga hite szerint! Mások hitéhez nincs hozzáférésed, hál' Istennek, és hiába erőlködsz itt a gyakorin, nem lesz hatásod senkire. Miért nem nyittok egy materiális topicot, és ott éreznétek jól egymást? Mit kavartok itt az ezo témákban? Nem vagytok hatással senkire.
2016. febr. 21. 12:51
 40/45 anonim ***** válasza:
Halálfia: látod hogy mindenki megcáfolja a zavaros gondolataidat a világról. Nem gondolkodtál el még azon hogy benned van valami zárlat?
2016. febr. 21. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!