Nem találom a valódi énemet, sokszor úgy érzem, hogy nem is ebben a világban élek, tompultak az érzéseim. Nincs kedvem semmihez, menekülök a világ elől. Mit csináljak?
Körülbelül másfél hete nem találom magamat. Tinédzser vagyok, versenyszerűen sportolok. A tél beálltával nincsenek mérkőzéseim, és edzéseim is alig. Az utóbbi időben délutáni programjaim nem igazán voltak, igy sajnos egyre többet számitógépeztem. Nem olyan vészesen sokat, 1-másfél-2 órákat maximum, de azt egy huzamban a facebook előtt töltöttem. Ezzel próbáltam elütni az időm.
Nem találom önmagam.
Igen. Gyakran érzem ezt én is.
Én azt nem értem, hogy ez a nézőpont, vagy érzés, hogyan jön létre... Vérkeringési probléma? Hogyan lehet ezen javitani?
Elég fontos lenne ezen az életkedven javitani, mert nagyon rosszul érzem igy magamat. Erőtlen, és kedvetlen vagyok.
Kb 2 héttel ezelőtt még teljesen fittnek,erősnek, és önbizalommal telt embernek érzetem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!