Miért érzem úgy, mintha a világ nem lenne "valódi"?
Gyakran rám tör egy érzés, mikor mindent idegennek érzek. Nem tudom hol vagyok, hogy hogyan kerültem ide (átvitt értelemben, persze). Olyan, mintha minden egy illúzió lenne. Ilyen érzem igazán tudatosnak magam, és próbálom minél tovább fenntartani.
Vannak itt, akik hasonlóan éreznek?
"...mert mindenki másnak ez a valóság. Neked is, nekem is.
" - ez a sok lúd disznót győz effektus.
Ne dőlj be kérdező, tarts ki!
#13 Amióta itt vagyok ez volt az egyetlen vicces válasz, amit olvastam.
"Ne dőlj be kérdező, tarts ki!"
Most döntsd el. Bátorítani akarod, vagy válaszolni szeretnél? :D Én csak válaszolok hol érdekel az engem, hogy mit hisz? + köszönet, ha még értelmezni is tudja azt, amiről beszélek.
Halál fia Te 4 sorból megállapítottad, hogy én mit akarok hinni. Nagyon nagyot tévedsz, mert az önbizalmammal soha nem volt baj. Nem kell, hogy kielemezz, hiszen semmit nem tudsz rólam, még csak azt sem tudod fiú vagyok-e vagy lány. Te megállapítottál valamit néhány sorból, viszont én korábbi élményekből, ezek több éves elemzéséből írtam azt, amit írtam. Én mindig a kérdésre igyekszem válaszolni, bár most a kedvedért ettől elkanyarodtam.
Ha a kérdezőt érdeklik a tapasztalataim, neki szívesen megírom privátban.
"Halál fia Te 4 sorból megállapítottad, hogy én mit akarok hinni. Nagyon nagyot tévedsz, mert az önbizalmammal soha nem volt baj."
1 sorból is megállapítottam volna. És félreértesz én nem önbizalom hányról írtam. Bár az sem kizárt.
"még csak azt sem tudod fiú vagyok-e vagy lány."
Azt nem is kell tudnom. Nem mintha érdekelne. Nem bunkóság miatt mondom, csak úgy érzem a válasz hatással van a kérdés kimenetelére.
"Te megállapítottál valamit néhány sorból, viszont én korábbi élményekből, ezek több éves elemzéséből írtam azt, amit írtam."
Ez semmit nem jelent. Hogy neked évek kellenek az már a te dolgod.
"Én mindig a kérdésre igyekszem válaszolni, bár most a kedvedért ettől elkanyarodtam."
Ez is a kérdéshez tartozik némiképpen, hisz nem vagyunk robotok, akik mindenről mindent tudnak, és nem kell a kedvemre tegyél, hiszen most is csak magadat véded. Hol jövök én a képbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!