Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért érzem úgy, mintha a...

Miért érzem úgy, mintha a világ nem lenne "valódi"?

Figyelt kérdés

Gyakran rám tör egy érzés, mikor mindent idegennek érzek. Nem tudom hol vagyok, hogy hogyan kerültem ide (átvitt értelemben, persze). Olyan, mintha minden egy illúzió lenne. Ilyen érzem igazán tudatosnak magam, és próbálom minél tovább fenntartani.

Vannak itt, akik hasonlóan éreznek?

2016. febr. 20. 08:34
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
29%
#15 Ez olyan, mintha azt mondtad volna, hogy te gyakorlatilag mindent tudsz neki pedig mindenre magától kéne rájönnie. :D
2016. febr. 20. 13:55
 22/45 anonim ***** válasza:
42%
13:55, éppen fordítva. Éppen azt mondom, hogy mindenre magának kell rájönnie, mert mások csak eltéríteni akarják. Arra bátorítom, hogy ne hagyja magát eltéríteni. Jók az érzései, ne hagyja magát róluk lebeszélni, ne hagyja magát egy szakkifejezéssel - "deperszonalizáció" - megcímkézni, beskatulyázni, és betegnek nyilvánítani, ne hagyja magát a kincstári filozófia és a kincstári pszichológia által rabul ejteni, folytassa szabadon a kutatást, keresse meg, hogy mi a valóság.
2016. febr. 20. 14:08
 23/45 anonim ***** válasza:
halál fia inkább te viselkedsz úgy, mint aki azt hiszi magáról mindent tud.
2016. febr. 20. 14:10
 24/45 anonim ***** válasza:
#22 Ebben mi a fordítottság? Senki nem mondta, hogy beteg, csak te említetted meg most, és senki nem akar eltéríteni egy vadidegen embert, legalábbis én biztos nem. Ha válaszolni van kedvem akkor válaszolok. Hogy mit tesz ezután már nem az én dolgom. Amit jelenleg csinálsz az prófétaság smúzolás, nem válasz.
2016. febr. 20. 14:19
 25/45 anonim ***** válasza:
#23 Mindent nem tudok, de sok mindent igen.
2016. febr. 20. 14:20
 26/45 anonim ***** válasza:

"Amit jelenleg csinálsz az prófétaság smúzolás, nem válasz"

Halál fia, furcsa fogalmaid lehetnek a prófétaságról - továbbra sem értem, miről beszélsz.

A "smúzolás" jelentésének kénytelen voltam utána nézni, mert nem ismertem, a jelentése: beszélgetés, flört. Ezt se vágom, mire érted. Bár, a gyakori a válaszok helyett fórumozás jelleget ölt időnként - ennyiben lehet némileg beszélgetéssel vádolni, hiszen egymás hsz-eire válaszolunk. De ki nem tesz ilyet? Őgyhogy nem értem a dörgedelmeidet.

2016. febr. 20. 15:52
 27/45 anonim válasza:
Sokszor én is így érzek. De nem tudnám leírni pontosan. Talán mintha egy filmben lennék vagy nem is tudom. Ez se a megfelelő szó rá:/
2016. febr. 20. 16:58
 28/45 anonim válasza:

Üdv a mátrixban !

[link] [link]

2016. febr. 20. 17:14
 29/45 anonim ***** válasza:

#26 Ha nem érted akkor nem érted. Nincs mit szépíteni rajta.

"A "smúzolás" jelentésének kénytelen voltam utána nézni, mert nem ismertem, a jelentése: beszélgetés, flört."

Hát én nem tudom mit olvastál róla, de nálunk nem csak beszélgetést meg flörtölést jelent, hanem nyalizást teszi a szépet a másik nyelvén beszél meg ilyenek. Én azért nem böngészem végig a wikit, mielőtt válaszolnék, hogy eszesnek tűnjek. Megvan a magam beszédstílusa és tudása, max frissítem. Mindezeken kívül egy teljesen más irányban indultál, ahová én nem követhetlek.

2016. febr. 20. 17:34
 30/45 anonim válasza:
100%
Teljesen megértelek kérdező, én is sokszor érzem ezt, meg azt is hogy a testem nem én vagyok, mármint hogy vagyok én aki ebben a testben van de több vagyok annál mint egy test vagy valami ilyesmi...
2016. febr. 20. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!