Kiesett egy vasdarab a kezemből koppant a betonon, majd mikor lenéztem nem volt sehol. Ez hogy lehet, egyáltalán meglehet ezt magyarázni?
Egy ismerősöm is ott volt.Egy üres beton teret kell elképzelni.
A lábam elé esett a vasdarab, de mikor odanéztem hogy felvagyem, sehol nem volt.
Az ismerősöm is nézte, nem akarta elhinni, pedig ő is látta hogy a kezemben vol, majd kiesett a vasdarab.
Először elhülyéskedtük a dolgot, majd pár perc múlva inkább idegesek lettünk, hogy ez miként fordulhat elő.
Pánikra ilyen dolog nem ad okot,de azóta sem tudjuk, hogy az a vasdarab a betonról hova tűnt.
Vasból fakarika. ;-)
Komolyra ford.:
"Több dolgok vannak földön és egen,
Horatio, mintsem bölcselmetek
Álmodni képes."
nekem volt egy olyan dolog - bár ez nem ennyire egyértelmű mint a tiéd- hogy eltűnt a pincekulcsom.
Egy új lakásba költöztünk, és akkor egy hétvégén egyedül voltam itthon.
A lényeg, hogy sehova nem mentem azalatt a 2 nap alatt, csak egyszer le a pincébe, viszon 1000% biztonsan emléeztem rá, hogy a kulcsot visszahioztam a lakásba, sőt arra is emlékeztem, hogy az asztalra tettem.
Utána az egész lakást felforgattuk 2x, de nem lett meg, és azóta se, pedig ez már 2 éve volt.
Tudom, ilyenkor mindenki azt gondolja h valahogy mégiscsak én hagytam el, és le is zártuk ezzel, de én biztos vagyok benne, hogy nem, és hacsak nem bújt el valahogy nagyon jól a lakásban (nem látok rá esélyt) akkor hasonló történhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!