Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Kiesett egy vasdarab a kezembő...

Kiesett egy vasdarab a kezemből koppant a betonon, majd mikor lenéztem nem volt sehol. Ez hogy lehet, egyáltalán meglehet ezt magyarázni?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm is ott volt.Egy üres beton teret kell elképzelni.

A lábam elé esett a vasdarab, de mikor odanéztem hogy felvagyem, sehol nem volt.

Az ismerősöm is nézte, nem akarta elhinni, pedig ő is látta hogy a kezemben vol, majd kiesett a vasdarab.

Először elhülyéskedtük a dolgot, majd pár perc múlva inkább idegesek lettünk, hogy ez miként fordulhat elő.

Pánikra ilyen dolog nem ad okot,de azóta sem tudjuk, hogy az a vasdarab a betonról hova tűnt.

2015. okt. 7. 22:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Olvastam egy futóról, aki ugyanígy tűnt el egyszer. Megbotlott valamiben, és esés közben mielőtt elérte volna a talajt, egy ordítással eltűnt. Két barátja is tanúsította, közvetlenül mögötte haladtak. Rendőrségi vizsgálat is követte, soha nem került elő a srác.

James Worson 1873, keressetek rá, rengeteg cikk foglalkozik az üggyel. Hacsak nem a két haverja tette el láb alól (amit azért csak-csak kinyomoztak volna), az eset nagyon hasonló a tiédhez!

2015. okt. 8. 13:12
 12/25 anonim ***** válasza:
Akkor nem lehet más: mind a vasdarab, mind a futó átestek egy lokális féreglyukon.
2015. okt. 8. 13:16
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem él véletlenül sok roma azon a környéken?
2015. okt. 8. 21:44
 14/25 anonim ***** válasza:
Vagy ha ez nem, amit előző szóla.
2015. okt. 8. 21:56
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ti mind a ketten jól bevoltatok baszva. Azt is halucináltad hogy volt az a vasdarab.
2015. okt. 9. 18:22
 16/25 anonim ***** válasza:

[link]

Lehet hogy nem a leg tudományosabb oldal, de hirtelen ezt találtam, ami kb jól le írja hogy miről van szó. Ha tényleg nem pattanhatott el, akkor talán a gömbvillám lehet erre az egyik magyarázat. Én el hiszem hogy ez történt veled, mármint amit le írtál. Pánikolni tényleg nem kell, de ha tényleg csak úgy el tűnt az a vas darab, én mindazonáltal hogy meg ijednék örülnék is hogy ilyen különöset tapasztaltam.

És ha tényleg gömbvillám volt valahol meg kell lennie annak a vasdarabnak, ha ez vigasztal.

2015. okt. 10. 22:48
 17/25 anonim ***** válasza:
Egyébként utána olvastam az egyik előző válaszoló által említett esetnek. Nem csak az a férfi tűnt el így hanem még sokan mások is illetve megesett már bár ritkán hogy egyszerre többen. Ezeket főleg az utobbi eseteket viszont a földönkívüliekkel hozzák kapcsolatba. Nem hiszem hogy a vasdarabodat a földön kívüliek vitték volna el.
2015. okt. 11. 19:23
 18/25 anonim ***** válasza:
azta midnenit megfejtettem kolompar turbo es a huga arra jart :D
2015. okt. 11. 23:41
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

"1873. szeptember 3-án Leamington városában, egy James Worson nevű cipész büszkén kérkedett atlétikai tehetségével cimboráinak, és azzal, hogy többször sikerült rekordidőt futnia a közeli szomszéd városok között. A barátok ugyan tudták, Worson tényleg nagyon jó futó, de azért kételkedtek gyorsaságában, ezért próbára kívánták tenni. Worson beleegyezett abba, hogy a Leamingtontól Coventrybe vezető 20 mérföldes úton bebizonyítsa igazát.

Az adott nap el is érkezett, Worson futószerelésében elindult az úton, barátai pedig kétkerekű lovaskocsival követték. Az egész hangulat nagyon ünnepi és vidám volt. Már megtették az út jó háromnegyed részét, amikor Worson váratlanul megbotlott. A lendülettől előre bukott és velőtrázó sikoly hagyta el az ajkait. Ez a sikoly volt barátai utolsó emléke róla, mert estében sosem ért földet, hanem szószerint belebukott a semmibe. Eltűnt.

Az utat a barátok alaposan megvizsgálták, ahol egyértelműen látszottak Worson lábnyomai egy darabig. A kérdéses helyhez érve azonban a láblenyomatok hirtelen végetértek. Amikor a két férfi visszatért Leamingtonba, elmesélték mi történt. Napokon keresztül emberek tucatjai fésülték át a két város közötti utat és térséget, de érdekes módon a kérdéses pontra még a vadászkutyák sem voltak hajlandóak odamenni. Mintha féltek volna valamitől.

James Worson kísérteties eltűnése után, még évekkel később is érkeztek rejtélyes bejelentések egy zöld ruhás futóról, aki Leamingtonból Coventry felé szaladt az éjszakai úton.

[link]

[link]

[link]

eLVILEG EZ egy bug. az univerzum ugyanis egy szimulációs és hibás néhol

2015. okt. 12. 00:06
 20/25 volus ***** válasza:
kiesett a térből. Van ilyen. Amikor tudod,hogy otthon valamit egy adott helyre tettél le de még sincs ott. Jó hogy nem mondják,mindenki be lenne tojva az ilyesmitől. Amúgy a valóság meg csak egy kamu. Lásd: a szemünk jóval több adatot vesz fel,mint amit a szemideg közvetít. Ez mégis hogy? A természet pocsékol és feleslegesen túltervezett dolgot alkalmaz? Vagy valami nem akarta, hogy többet lássunk. Okés, hogy az ultraibolya tartományt meg ilyesmit felesleges látnunk,de a többlet tudás soha nem volt baj és előbb-utóbb kiaknázásra kerülne az a tudás is. Szóval érdekes.
2015. okt. 18. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!