Miért lehet ez? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Anyukámmal élünk ketten egy másfél szobás panelban. Anyukám szobájában az egyik saroknál volt régen az ágyam!, amikor még kisebb voltam. Na és ott abban a sarokban azt mondta anyukám, hjogy mindig felsírtam, és rosszul aludtam. Azóta áttettük az ágyamat a másik szobába és ott jól alszom. Viszont most anyukám ágya van ott és most ő nem tud aludni. És régen mindig feliültem az akkor még emeletes ágyamon, és mindenfélét mogyogtam. Most meg anyukám nem rud ott aludni és ezt kicsit furcsának találom. Ő mindig arra fogja, hogy telihold meg ilyesmi, de nem lehet minden nap telihold. És ez csak abban a sarokban van. Nem gondolok itt rögtön szellemre, sőt nem tudom mi lehet ez. Lehet, hogy csak valami mágneses mező? Mi lehet? És miért?2015. máj. 18. 20:19
1/7 anonim válasza:
Neki más ágya van most ott?
Az ablak hol van?
Mekkora hely van az ágynál és mi van a fejéhez közel?
2/7 A kérdező kommentje:
A feje a falhoz van közel, csak fal van.
Az ablak a szoba másik felén van, de általában nyitva.
2015. máj. 18. 21:13
3/7 A kérdező kommentje:
És igen más az ágya
2015. máj. 18. 21:14
4/7 anonim válasza:
Halt meg valaki abban a szobában?
5/7 anonim válasza:
Nekem is valamilyen elektromos sugárzás jut elsőre eszembe. Minden esetre az a sarok nem alvásra van. Ha csak azzal a sarokkal van gond, elegendő átmozgatni az ágyat, vagy legalább úgy fordítani, hogy a feje, és a teste minél nagyobb része távol legyen a saroktól. Mindenki úgy magyarázza, ahogy akarja, geopatikus sugárzás, vízér, elektromos sugárzás, tökmindegy. A lényeg, hogy abban a sarokban nem lehet jól aludni, ezért az ágyat át kell helyezni. Tudományos, vagy ezoterikus magyarázattól függetlenül.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem halt meg ott senki, legalább is én nem tudok ról.
Utolsó, köszi az ötletet mi is gondoltunk erre, csak kiváncsi voltam mások kit gondolnak erről.
2015. máj. 19. 16:15
7/7 anonim válasza:
Szenteljétek meg a sarkot, egy próbát megér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!