Valaki mesejen valami vele vagy ismerosevel megtortent sztorit, illetve valamit a szellemekrol, demonokrol? ro
Figyelt kérdés
2015. jan. 6. 22:47
1/11 hunpeter válasza:
Én egyszer találkoztam a nyelvtandémonnal. Nagyon veszélyes tud lenni!
2/11 anonim válasza:
Azzal a démonnal egyszer én is találkoztam...azóta próbálok, ha nem is teljesen, de legalább egy picit odafigyelni, arra a kibebszott nyelvhelyességre, amit a magaménak mondok...
Kívánom, hogy látogasson meg téged, kedves kérdező!
3/11 anonim válasza:
Jó. Egyszer én és az ismerősöm találkoztunk egy szellemmel és egy démonnal. Mint kiderült, ők is nagyon szeretik a palacsintát. A szellemek főleg a cukrosat, a démonok inkább kakaósat fogyasztanak. Én a lekvárosat szeretem, de néha megeszem csak úgy, üresen is. Na meg a pogácsa, azt is nagyon szeretem. A történet némely része fikció. Nem a pogácsával kapcsolatos.
4/11 anonim válasza:
Túrósat akartam írni, nem cukrosat. De ez is csak a történetem valódiságát bizonyítja, hiszen valami biztosan kényszerített, hogy ne írjam le a szellemek kedvenc palacsintáját. De megtettem, nincs hatalmatok felettem! Iä! Iä! Cthulhu!
5/11 anonim válasza:
Ismerősöm mesélt állítólag megtörtént dolgokat, valami Aladdinnal történt, arab szellem (dzsinn) is szerepel benne.
7/11 anonim válasza:
Én egyszer lementem a pincébe és ott volt egy szellem. Nagyon megijedtem mert éppen egy másik szellemer erőszakolt meg. Gyorsan felszaladtam a lépcsőn és megolvasztottam a vajat hogy tudjak nekik sütit csinálni. Levittem, és ott volt egy 3. szellem is. Sajnos megláttak és kiszedték a beleimet és a nem létező agyamat, úgyhogy most én is szellemként írok ide.
8/11 anonim válasza:
Én itt lakom már 250éve, de még sose láttam.
10/11 anonim válasza:
Én akkor futottam össze egy szellemmel, amikor épp egy másik szellem elől menekültem. Ezáltal be voltam szorítva, és muszáj volt őket megkínalnom egy kis sajjtal. Azóta nem vettem sajtot.😢
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!