A fiam szellemeket lát?
A lényeg az, kérdező, hogy a fiad teljesen egészséges és normális! Ne is vidd semmiféle pszichológushoz sem, hanem menj bele a játékába te is, így sok mindent megtudhatsz arról a "szellemről". És ne félj! A szellemek nem árthatnak, ha léteznek egyáltalán.
Bár én a képzeletbeli barátra tippelek.
Természetesen 17-20, az én világképem már csak ilyen, nincsenek benne se szellemek, se tündérek, se kis szürkék, de erről igenis tehetek, kinőttem mint ahogy remélhetőleg a kérdező gyereke is ki fogja. Úgy hogy a burkolt minősítéseden nem sértődöm meg. :)
A neten valóban lehet mindenre érvet és ellenérvet találni, ezért kell lehetőleg olyan oldalt találni amit szakember írt, nem pedig saját magukat is becsapó akárkik.
teljesen normális hogy látja, ennyi évesen.
ha kell egy szakértő tanácsa, írj privátot nekem
parapszihologús vagyok, és rengeteg ilyen esetel találkoztam már, nem kell megijedni!
ebben a korban, sőt még 7 éves korig ez teljesen normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!