Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A fiam szellemeket lát?

A fiam szellemeket lát?

Figyelt kérdés
Beszél neki,mutogatja a játékait!kérdeztem tőle ki van ott,erre azt monta egy szép néni!mi lehet vagy ki?segitsetek mert aggódom!34 hónapos kisfiu
2014. szept. 10. 13:28
1 2 3
 21/26 Napfonat ***** válasza:

A lényeg az, kérdező, hogy a fiad teljesen egészséges és normális! Ne is vidd semmiféle pszichológushoz sem, hanem menj bele a játékába te is, így sok mindent megtudhatsz arról a "szellemről". És ne félj! A szellemek nem árthatnak, ha léteznek egyáltalán.

Bár én a képzeletbeli barátra tippelek.

2014. szept. 13. 23:33
 22/26 anonim ***** válasza:

Természetesen 17-20, az én világképem már csak ilyen, nincsenek benne se szellemek, se tündérek, se kis szürkék, de erről igenis tehetek, kinőttem mint ahogy remélhetőleg a kérdező gyereke is ki fogja. Úgy hogy a burkolt minősítéseden nem sértődöm meg. :)

A neten valóban lehet mindenre érvet és ellenérvet találni, ezért kell lehetőleg olyan oldalt találni amit szakember írt, nem pedig saját magukat is becsapó akárkik.

2014. szept. 14. 00:09
 23/26 anonim válasza:
Ez csak azt bizonyítja,hogy van fantáziája.DE ez csak a személyes véleményem.:)
2014. szept. 17. 17:36
 24/26 anonim ***** válasza:
Én kiskoromban mindig egy képzeletbeli barátommal beszélgettem, játszottam. És nem láttam semmiféle szellemet csak egyke gyerek voltam és kellett egy játszótárs. Egy bizonyos korig ez teljesen normális, jó a fantáziája a gyereknek, örülj neki és szó sincs semmiféle szellemről :)
2014. szept. 23. 17:58
 25/26 anonim válasza:
A kisgyerekek általában a 3.szemükkel látnak lényeket,mint pl szellemeket. Egy idő után ez a szem bezáródik jobb esetben.
2014. okt. 21. 16:02
 26/26 anonim ***** válasza:

teljesen normális hogy látja, ennyi évesen.

ha kell egy szakértő tanácsa, írj privátot nekem

parapszihologús vagyok, és rengeteg ilyen esetel találkoztam már, nem kell megijedni!

ebben a korban, sőt még 7 éves korig ez teljesen normális

2016. jan. 11. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!