Az egyik legmegosztóbb kérdés: tényleg szellemeket látnak azok a bizonyos emberek? Realizmus vs ezoterika?
Na már most én két részre szedném.
1. Vannak hallucinációk, csalnak az érzékszervek, természetes magyarázat egy részére elegendő
2. Viszont vannak olyan esetek, amikre nem lehet ezt elmondani. Ha valaki nem akarja látni az adott dolgot, vagy épp olyat lát amit azelőtt soha ( tehát nem kapcsolható hozzátartozóhoz, ismerőshöz ) akkor mi az oka hogy olyat "hallucinál"?
Két részre szedném a szellemeket, kísérteteket:
a.) Lehetnek holt lelkek amik néha feltűnnek
ami nekem viszont kézenfekvő és ésszerűbb:
b.) Ezeket úgy neveztem el, hogy "időlenyomatok".
Sok szellem történetben az található hogy az adott jelenség folyton lejátszódik, ugyanaz történik. Pl. 6 különböző korban élt ember is ugyanazt az alakot látja felszaladni a lépcsőn. A kísértet miért csinálná ezt hogy folyton a lépcsőn szaladgál?
Valamint láttak már szellemvonatot,járatot, kocsit stb.
Márpedig ezek gépek és nem élőlények. A vonat beállt a megszokott szerelvényhez, majd eltűnt.
Szóval, mi van ha ezek nem lelkek, hanem az idő egy párhuzamos multiverzumban ugyanazt a képet jeleníti meg néha, mint X évvel ezelőtt. És ez a multiverzum néha egybekapcsolódik a mi univerzumunkkal. A vonat létezett, de tönkre ment, baleset érte. De a helye, a nyoma megmaradt az időben. S időnként ez feltűnik, mint valami "lenyomat", "emlékfoszlány" és ezt látják az emberek. Feltűnik átlátszóan, majd tovatűnik.
Egyébként azt írod, hogy nincs bizonyíték. Ha létező jelenség erre hogy adnál 100%-os bizonyítékot? Fotót és videót lehet manipulálni. Hiába fotózod le őket, a kutya se hinné el. A kutató laboratóriumba pedig nem tudod bevinni a szellemet, hogy ott bebizonyítsd a létezését. Akkor mi marad? Semmi.
Üdv, George Adamski
Mindig csak az lát/érzékel szellemet, aki hisz bennük.
Szerintem ez elég bizonyíték a nem létezésükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!