Lehet hogy látok szellemeket?
Figyelt kérdés
Soha nem hittem a szellem világban! Pár hete olyan érzésem van mintha mindig lenne valaki mellettem, de csak a lakásban, ha oldalra nézek sokszor látok valamit el suhanni. Nem hiszek Istenben, sőt a más világban sem! Mi lehet csak a képzetem de miért, vagy van valaki velem?2014. febr. 12. 17:49
1/6 anonim válasza:
Lehet. De ez nem jelenti azt, hogy valójában is léteznek. Csak az agyad játszik veled fura játékot. Ha nagyon belelovalod magad, akkor ennél furcsább dolgokat is engedhet "látni" az agyad. De ez nem biztos hogy jó játék, mert ha elveszted a kontrollt, akkor könnyen diliház lehet a vége.
2/6 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű túl jó a képzelő erőd és azt látsz amit akarsz.
Nekem is szokott ilyen lenni de én tudatosan csinálom és Szép és Csinos lányokat képzelek és ahogy csúnya dolgokat csinálok velük.
3/6 anonim válasza:
én látom a lényeket és akkor mivan ??
gyerek korom ota
na nagyügy
Írok valamit el tudod olvasni ?
dakahprakkétdsmal
4/6 anonim válasza:
Ha látsz elsuhanni (pl. szem sarkából) valamit, az nem természetfeletti, perifériás látás.
5/6 anonim válasza:
Egy ideig próbálj meg minél kevesebbet egyedül lenni, és hidd el, el fog múlni. 12- 13 éves koromban nekem is sokszor volt ilyen, először én is azt hittem, hogy szellem, de aztán rájöttem, hogy ezt csak beképzeltem. Egy ideig a nagyszüleimnél töltöttem el azt az időt, amit otthon egyedül kellet volna eltöltenem. Amúgy szerintem szellemek léteznek, de nem mindenki látja őket. SZERINTEM! De hidd el nekem, amit te látsz az nem szellem. Csak a képzeleted szüleménye.
6/6 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is csak beképzeled ezeket a dolgokat.
Nem kell egyből azt hinni,hogy szellem,bár én is voltam így,és nagyin megijedtem,de gondoltam,hogy ez csak a fáradság miatt van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!