Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Az mi ha mozaik mintázatokat...

Az mi ha mozaik mintázatokat látok? Ez normális? Van még ilyenje valakinek? Ez már tisztánlátás?

Figyelt kérdés

Kaleidoszkópra hasonlít (de nem olyan), éles szép és teljesen átlátszó, és csak ugy megjelenik bármerre nézek.

észrevettem hogyha egy mintás tárgyra nézek gyakrabban elöjön ez a flash és kiakarja "egésziteni" a tárgy mintáját.. csak ott látom és rögtön eltünik, de ezt 5 másodpercenként is megteszi

mostanába gyakran elöjön ez a látás, pedig semmit se érzek. multkor voltam fogamat huzatni akkor a vároban olyan jól láttam ezeket, szép nagyok voltak és az egész középsö látomezömet kitöltötték és felveszik a szennyezödések vagy bármilyen más szinek mintáját, hozzáidomul amit látni vélek de egyébként teljesen irányithatatlan és nemtudom hogy lehetne ezt hasznositani.

2013. nov. 11. 23:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi köze az ezotériához :) Az a neve, hogy üvegtesti homály, és a legtöbb ember látja, főleg fehér, vagy világos felületeken. Az égvilágon semmit nem akar kiegészíteni, nem idomul sehova, egyszerű "kosz" a látómeződben.
2013. nov. 12. 00:37
 2/5 A kérdező kommentje:

hát utánanéztem, nem az, ezek csak mostanába jelentek meg de az üvegtest homály jelenséget már 5 évesen is láttam, mostanáig nem tudtam mi is volt az.

De ez még csak nem is hasonlít arra, ebbe szabályos és ismétlődő, mintát alkotó geometriai alakzatok vannak középen, nem pedig folyamatosan lefelé úszó sejtek :)

Úgytünik ez vmi szineztézia lehet vagy az agyhullámaimat látom meg valahogy.

2013. nov. 12. 03:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Vagy agydaganatod is lehet, mely hatással van a látóidegeidre. Komolyan mondom, menj el orvoshoz. Ugyanis valójában nem a szemünkkel látunk, hanem az agyunkkal. A szem csak az optika, a fénybegyűjtő hardver. A szoftver az fent fut a nagy prociban. És sajnos lehet ott hiba is. Nézesd meg magad.
2013. nov. 23. 20:19
 4/5 Csillagok válasza:
Mindenképpen az agy produkálja, de nem kell egyből agydaganatra gondolni. Ha még fejlődő korban vagy, tehát 25 éves kor előtt, akkor egy idegrendszeri v hormonális változás következtében fellépő átmeneti zavar. Bármilyen kémiai szereknek, pl. gyógyszerszedésnek is lehetnek mellékhatásai, de én is javaslom, hogy menj el a körzeti orvoshoz, adjon egy beutalót, a CT-vizsgálat fájdalommentes és megnyugszol, hogy nincs baj.
2013. nov. 24. 00:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Szemedet azt úgy képzeld el mint a kamera lencséjét. Nem a lencse veszi a képet hanem a gép, a lencse csak kell ahhoz hogy felvegye. Az agyadban lehet valami. :D
2013. dec. 6. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!