Megöltem egy legyet már jóideje idegesít, de most lelkiismeret furdalásom lett, ez normális?
Igen, senkinek nincs joga elvenni másik élőlény életét, mégis sokan megteszik.
Nem gondoltad hogy légy is szeretett volna élni?
Máskor előbb gondolkozz el ezen...
Mondd , te normális vagy ?
Szegény légy , gondolom nem akart kimenni a hidegre,így meghúzódott volna nállad éjszakára és te végeztél vele ?
Ezért holnap keres másikat és engedd be !!!
Nekem meg a szúnyog a kedvenc állatom és tudod milyen rossz érzés látni,hogy az emberek ölik őket???:'(
Na jó,amúgy ez sztem nem parapszichológia,akkor inkább már pszichológia téma.És többet ne ölj legyet,inkább engedd szabadon!xDD
Semmilyen jogon. De remélem, hogy húst se ettél még. Meg zöldséget, meg gyümölcsöt. Azok is élőlények ám. Szóval ez a legyes ügy ez végzetes hiba volt. Készülj fel mert valószínűleg kísérteni fog a kis aranyos zümmögő szelleme.
Zümm... Zümm... Én vagyok az, a légy. Szólok a még életben hagyott rovar haveroknak. Hehe, kicsinálunk... Zümm... Zümm...
/Pedig elhatároztam, hogy nem írogatok hülyeségeket kérdésekre. Ez van, gyenge vagyok./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!