Miért félek? (Többi lent)!
Elöször is nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát!
A témával kapcsolatba fogalmam se volt hogy ez hova illene, hogy egy pici baba elhalálozik, és az anyukája folyamatosan fél valamitöl. Annyi biztos hogy a kisfiamtol nem félek, ugyanis mióta itt hagyott minket (lehet hogy hihetetlen), már egy párszor meglátogatott engem, és majdnem minden este vele álmodok, és reggel mikor felébredek öröm tölt el hogy álmomba vele lehettem. Arról hogy a páromat egy este megülték, igen tényleg megülte valaki, nem hazudott mert ismerem, láttam az arcán a riadságot, még ha nem is akarta mutatni elöttem. Annyit tudni kell még rólam hogy én soha nem féltem semmitöl, de ma már annyira durva hogy mikor magamba vagyok itthon legszivesebben csssak ülnék egésznap, meg se mocanék, elkeseredésemben, dolgozni fogok menni,mert itthon magamba befogok golyosodni. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek.
Őszinte részvétem!
Engem komolyabban érdekelne a történeted! Hasonló esetekről tanulok. A halott csecsemő- félelem- hogy megülik a férjed, nagyon régi időkre visszanyúló "tünet"/ jelenség a nőknél. Beszélhetünk róla, ha szeretnéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!