Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Félek! Mi lehet ez?

Félek! Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Mostanábban gyakran hallok kopogásokat, hörgéseket járkálásokat és olyan furcsa nyomasztó érzés fog el gyakran. Mintha vki figyelne. A közelben lenne. (nem csak én voltam igy hanem a család többi tagja is egymástól függetlenül) Mi lehet ez?
2013. febr. 5. 18:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
24%
A Sátán.
2013. febr. 5. 18:07
 2/25 A kérdező kommentje:
Kérlek komoly válaszokat írjatok! Mert nem hazudom vagy kitaláltam. Nem csak szellemes válaszok érdekelnek. Hanem olyan ami magyarázatot adhat a dolgokra.
2013. febr. 5. 18:09
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
állat és egyéb lény
2013. febr. 5. 18:13
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Hőtágulás a padlóban?
2013. febr. 5. 18:14
 5/25 anonim válasza:
34%
Én voltam, szarnom kellett, bocsi :D Tudom kicsit Nyomasztó, mikor hörgök csokizás közben...de a reggeli csokis virsli kárpótol, nem?:D
2013. febr. 5. 18:14
 6/25 team válasza:
100%
hát igen velem is előfordult már ilyen dolog kissé paráztam de 1 hét múlva elmúltak a furcsa zajon,zörejek... szoktam én is látni ilyen fekete alakokat mindig az ágyam mellet.. esetleg nem fával tüzeltek mert a parázs ritka egy fura hangokat bír kiadni nálunk .. vagy kintről jönnek a hangkot.. ezek a szellemes dolgok már már tészta kicsit bonyolultabb de remélem nállatok is megszünek ezek a dolgot szerencsére én nem vagyok félős ezért nem zavartak a dolgok .. AZ A LÉNYEG HOGY NE BESZÉLD BE MAGADNAK MERT ANNÁL JOBBAN FOG NYOMASZANI EZ A DOLOG !! minnél elöbbi javulást !!
2013. febr. 5. 18:16
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehet ráférne a házra egy tatarozás ha ilyen hangokat hallasz :P

Komolyra véve: Van állatotok? A macskák szoktak ilyeneket csinálni... Esetleg valami rágcsáló a házban.

Más részről lehet erősebb depresszió is az oka... Az év ezen szakaszában elkaphat pár embert és okozhat hasonló tüneteket (nyomasztó érzés, stb.), komolyabb esetben pedig hallhatsz hangokat.

2013. febr. 5. 19:34
 8/25 anonim ***** válasza:
64%

6os nagyon laza lehet ha feka alakokat lát, és nem csokizik be :D

Mi az hogy hörgés, mint a zombik csinálnak?

Lehet szellem, főleg a nyomasztó érzés miatt de ez lehet félelem miatt is, mi jön először a nyomasztó érzés vagy a hangok hatására a félelem?

A hőtágulás egy nagyot reccsen, vagy 20 percenként ahogy hűl a levegő de nem járkálás szerűen.

Az egér az cincorog, kaparja a szigetelést vagy hangosan végig dübörög, azt meglehet ismerni.

Hörgést nem hiszem hogy produkál.

Szerezz be tömjént mondjuk eklézsia boltban, és ahogy a papok szokták vidd végig a házban mindenhol és képzeld el hogy békében elküldöd ezeket az embereket még ki is mondhatod hangosan.

2013. febr. 5. 20:32
 9/25 anonim ***** válasza:
mar megint egy kitalált történet D:
2013. febr. 6. 07:51
 10/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen azoknak akik rendesen válaszoltak :) Bárcsak kitaláltam volna sajnos nem. Egyébként a hörgés olyan mintha

egy ember csinálná. Csak az volt a gond h csak ketten voltunk itthon és egyikünk sem csinálta :S :) Mégegyszer köszönöm akik rendes választ adtak :)

2013. febr. 6. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!