Félek! Mi lehet ez?
HÁT NEM TUDOM FIGYELJ EZ AZ EGÉSZ KEZD NEKEM OLYANNAK TŰNNI MINT EGY FILMBEN AMIKOR IS EGY CSALÁDOT FIGYELNEK MERT ELLOPTAK VALAMIT VAGY ÉRTED
NA MOST ÁLTALÁBAN AZOK FÉLNEK AKIKNEK VAN ELTITKOLNI VALÓJUK
ESETLEG CSINÁLTÁL VALAMIT VAGY A MÁIK SZEMÉLY AKI TARTÓZKODIK A HÁZBAN?
LEHET AKÁR EGY TRÉFA IS MONDJUK HA VALAKIT MEG SZIVADTATOK
DE EZ NEM VALÓSZÍNŰ
SZERINTEM CSAK TÚL PARÁZOD A DOLGOT EZ OLYAN MINT MIKOR MEGNÉZEL EGY DÚRVA FILMET TUDOD HOGY NINCS OTT MELLEDTED A SÖTÉTBEN EGY ALAK DE MÉGIS MEGNÉZED A BIZTONSÁG KEDVÉÉRT
ÉN AZT JAVASLOM NEKED HOGY KAPCSOLÓDJ KI
NE LEGYÉ FRUSZTRÁLT ÉS HA MÉG MINDIG VANNAK OLYAN ZAJOK AKKOR VALAMI A HÁZZAL VAN
A TATAROZÁST AZÉRT NEM TARTOM VALÓSZÍNŰLEG MERT HA EDDIG NEM VOLLTAK ILYEN ZAJOK AKKOR MIÉRT PONT MOST LENNÉNEK ILYEN ZAJOK??
BÁR A RÁGCSÁLÓKAT AZT EL TUDNÁM VISELNI HOGY AZOK LEHETNEK
ÉS AZÉRT A TAPASZTALATOM SZERINT HA MONDUK ZAJOKAT HALLUNK AKKOR NAGYON KÖNNYEN BELE MEGYÜNK OLYAN FELLTÉTELEZÉSEKBE HOGY AZOKAT A ZAJOKAT VALAKI DIREKT CSINÁLLJA
KÉRLEK ÍRD MEG HA SEGÍTEDTEM
koszonom szepen a tovabbi valaszokat :) moatanabban valoban nem hallottunk semmit szal lehet igazatok van es csak egy cicuska volt :D a llenyeg h megprobaltam nem foglalkozni vee es azota nem is veszek eszre semmit :)
u.i bocs ha vmit rosszul irok csak telorol vok esnagyon picik abetuk :S
Nyilván az anyagi világ nem minden, sőt, ezen belül is ahány élőlény, annyiféle szűrőn át érzékeli még ezt a "szűk" anyagi világot is.
De ettől függetlenül előbb érdemes utána járni, van-e fa szú bárhol, ahol fa anyagból tárgy, vagy épületrész található a házban. Bizonyos rovarok kopogó hangot hallatnak. De lehet a kertből pl. harkály: fát kopogtat, és mire kinéznél, tovaröppent.
Hőtágulás miatt is recseghet pl a padló. Vagy amortizáció miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!