Nagyon kétségbe vagyok esve, találtam egy képet gépen, amit még anno kiskoromban készítettem, és a háttérből teljesen kivehető egy fej! Nem viccelek, nagyon félek. Szellem van a házban? :SS
Figyelt kérdés
Csak a feje látszik, a teste nem, a szája nyitva van mintha kiabálna, és a szeme ijesztő :SS kiskoromtól kezdve vannak látásaim, olvastam valahol, hogy nekem azért kellett a világra jönnöm, hogy megtaláljam az utat a túlvilág és az itteni között.. félek ettől.
Kiskoromban még volt olyan is, hogy beleszorítottam a kezembe a levegőt, mert láttam benne valamit, és elkezdte marni :SSS jelent ez valamit?
2012. szept. 12. 21:50
1/24 anonim válasza:
Jézusom, te egy igazi próféta vagy!
Amúgy meg a lehetséges magyarázat a kertitörpe...
7/24 yossarian44 válasza:
Pontosan, ahogy előző mondta, képet, vagy kamu...
10/24 anonim válasza:
Nekem is átküldhetnéd a képet, érdekelne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!