Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Honnan tudom meg a pontos...

Honnan tudom meg a pontos születési időmet (óra/perc), ha anno a Schöpf-Merei Ágost Kórházban születtem, de Anyumat már nem tudom megkérdezni, Apum meg nem tudja pontosan?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam, hogy bezárt a kórház. Ilyen esetben hova kerülnek ezek az adatok? Kitől tudom ezeket megérdeklődni?

Nekem is - mint az általában eziránt érdeklődőknek - asztrológiai elemzéshez kell, és nagyjából ugyan tudom, hogy mikor születtem, mert Anyum azért annyit tudott mondani, hogy a 9órai nagyvizit után vitték be a műtőbe császármetszésre, de többet sajnos ugye Ő sem tudott mondani.. Köszönöm előre is a válaszokat!

2011. jan. 25. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha semmiképp nem tudsz a kórház jogutódjára rábukkanni, akkor a 9 órából egy jó asztrológus már tud pontosítani.
2011. jan. 25. 13:48
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Remek.. mert ahogy guglin rákerestem, jogutód nélkül szűnt meg. Persze, egy jó asztrológus egy körülbelüli időpont alapján is tud számolni, csak szeretném.. :(

Csak nem vesznek el azok az adatok, amik abban a kórházban voltak.

No nem adom még fel azért, így ha valakinek van egyéb ötlete, előre is köszönöm!

2011. jan. 25. 14:14
 3/9 anonim ***** válasza:

születési anyakönyvi kivonat?

zárójelentés?

ezek nincsenek meg?

2011. jan. 25. 14:53
 4/9 A kérdező kommentje:

Nincs sajnos.

A születési Anyakönyvi kivonatot persze kikérték Anyumék még akkoriban, de arra már nem írtak rá ilyeneket. :(

Kb. 20 éve valahogy egyszer bejutott hozzánk néhány egérfamília, és szinte az összes hivatalos papírt sikeresen megrágták. Azóta se egerek, se eredeti hivatalos papírok.

2011. jan. 25. 15:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Anyud nem tudja? Furcsa... Miért is nem tudod megkérdezni?
2011. jan. 26. 17:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Zárójelentést nem halálkor írnak?
2011. jan. 26. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

OFF:

Zárójelentést nem halálkor írnak...

Akkor, mikor kijössz a kórházból.

Az anyukáját meg valószínűleg azért nem tudja megkérdezni, mert már eltávozott, én így vettem ki.

On:

A születésin nincs rajta, én kaptam a fiam születésekor egy kis cetlit, azon van pontosan.

Ha elvesztek a papírok, akkor sajna nem tudod meg pontosan, de egy jó asztrológus tuti , h megmondja az életed eseményeiből.

2011. jan. 26. 18:40
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a 26-ai 18:40-kor válaszolónak, akkor lehet tényleg marad az asztrológus.. :)

Előbbi két választ írónak: annyit tudott mondani Anyum anno, amit a kérdésnél is írtam... Ha valakit császármetszéssel műtenek, nem gondolom, hogy olyan könnyű megjegyezni ébredéskor, hogy mikor mi volt..

Azt meg tudom, nekem hogy iszonyat nehéz elfogadnom nap, mint nap, hogy Édesanyum már nincs közöttünk, de nem hinném, hogy olyan nehéz lett volna kikövetkeztetni.

2011. jan. 28. 16:51
 9/9 anonim válasza:
100%
én ott dolgoztam több mint 25 éve. szerintem menj el, kell hogy valaki tudja hol érdeklődhetnél. ha nem sikerül, menj el az önkormányzathoz, ott kell hogy tudják, hova mehetnél. ezeket a dokumentumokat nem dobják ki. járj utána, ne add fel.
2011. febr. 8. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!