Ha találkoznátok a Doktorral, ti utaznátok vele a TARDIS-on? :D
Ti elhiszitek, hogy vannak köztünk időutazók? Most kerestem erről anyagokat, ti látjátok a képen a nőt?
De tényleg sok helyen írnak róluk. Ti mit gondoltok?
Megnéztem a videót. Az első dolog ami eszembe jutott, hogy vajon adótornyot, szolgáltatót, mindent vitt magával? A másik: nem lehet, hogy a fülbevalóját igazította, és közben káromkodott? Harmadik: az ujjait nem úgy mozgatja a jelenet végén, mintha bármi lenne benne. Engem nem győzött meg.
Amúgy ha lenne időutazás, és szívesen elugranék ide-oda. :) Sajnos erre jelen tudásunk szerint nincs lehetőség. Ha mégis, akkor az időutazók nagyon óvatosak lehetnek.
Vajon hogyan telefonált egy olyan korban, amikor még nem voltak szolgáltatók, nem volt kiépített mobiltelefon hálózat, nem létezett GSM rendszer...
És KINEK telefonált, ha ő maga, és a telefonja is a jövőből jött? Abban a jelenben nem volt telefonpartnere...
Meg azon is elgondolkoztam, hogy szegény kézben tartja a telefonját - a bluetooth headsetet meg otthon felejtette?
Így már persze érthető is a dolog. Csak egy kicsit szétszórt a hölgy, a múlt heti öreglányok partijára akart elmenni, és véletlenül 1928-ban kötött ki. A képen meg épp a Time Service Hotline-t próbálja hívni, hogy segítsenek neki hazatalálni...
Pedro
"nem létezett GSM rendszer...
És KINEK telefonált, ha ő maga, és a telefonja is a jövőből jött? Abban a jelenben nem volt telefonpartnere.."
Emberek! használjátok a fantáziátokat, mert unalmasnak fogtok tűnni és öreg korotokra mogorva öregemberek/vénasszonyok lesztek.
Egyébként FAIL, mert nem nézek tévét. Ha nézek is filmet, azt neten keresztül teszem.
"Emberek! használjátok a fantáziátokat, mert unalmasnak fogtok tűnni és öreg korotokra mogorva öregemberek/vénasszonyok lesztek."
Ja, hogy ez most poén akart lenni? El lehet játszani a gondolattal, persze, csakhogy te azt kérdezted a videóról, hogy elhisszük-e. Na most akkor mi a kérdés? Fantáziáljunk, vagy komoly véleményeket vársz?
"Ne nézz annyi scifit"
Kár hogy az időutazás már nem is sci-fi...
Bátor kijelentés ez az időutazás, hisz miért nem tarthatta úgy a kezét? Oké, kicsit értelmetlen, de az elmúlt 90 évben tuti előfordult már valakivel, hogy így tartotta a kezét telefon nélkül. :D Szóval én nem hiszek ebben, de azért a fentiekre válaszolnék én is.
Ha van időgépe, miért ne lenne olyan telefonja, aminek nincs szüksége műholdakra, adóvevőkre, stb. Akárhogyan működhet ennyi erővel, hisz jövőcucc, nem is érthetjük. Nade hogy kivel? Akár egy másik időutazóval, akivel szétváltak körül nézni... de egyébként ez a hallókészülék ötlet tűnik a legértelmesebbnek, amit a video alatt kommentelt valaki. Biztos próbálgatja.
Tessék, nem is kell keresgélned.
Ezek szerint Einstein hülyeségeket beszélt, és neked van igazad?
Na mesélj hol tudok utána olvasni??? Remélem valami tudományos lapon, és nem a "free-energy" lapon...
Ennél azért tudományosabb olvasmányt kérek!
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!